pekna trasa Bratko.V Lopeníku som bol pred 11 rokmi na motozraze.Je tam fakt pekna prípoda !Budem sa aj ja musieť vychystať na nejaku peknu víkendovku.Asi o dva týždne.Možno sa niekde stretneme .
O dva tyzdne startujem kazdorocny tyzdnovy trip po CZ, zaciname turnajom petanq v Luzicich u Hodonina. Aha a idem s kamosom autom, ciele mame splav na luznici, nejake pivovary, rozhladne, kupanie, turistika. Trasa smer juzne cechy k Luznici a potom naspat stredoceskom proste cestou necestou.
P.S. na tom Lopeniku doporucujem chata Arnika, vyborne, jedlo super, vyhlad super, fotky este doplnim
to je v tom istom termine ,ako ten zraz pri Brezne. Ide sa v sobotu zo Šiah po 66 -ke na sever až na koniec a konči to v Račkovej Doline .Niekde na Motorajde to bude určite v kalendári ....http://www.route66.sk/sk/
Dnes sme si zašli štyria na madarsku rybaciu polievku do dedinky Halaszi asi 50km od BA a cestou spat sme sa okolo 21h vykupali v jazere pri Čunove.
Zajtra mam v pláne východne pobrežie jazera Neusiedler nasiel som na Google maps fotkách peknú rozhľadnu no a aj sa okupem v blízkom jazere. Kto chce moze sa pridať.
Ahoj Srdečny pozdrav z prvej zastávky 72km z domu súradnice 47.789559, 16.910249 je to jazero Zicksee. Hor sa do neho...a na lehatko s alkoholfrei bier.
Včera som spojil príjemné s užitočným a keď som o 8h odovzdal skúter do servisu v krásnom mestečku Kolárovo a mal som 3h čas tak som sa na odporúčanie majitela servisu vybral do 2km vzdialeneho miestneho skanzenu a to atrakcie nazývanej Lodný mlyn ktorý je presnou kopiou starovekého mlynu.Mesto Kolárovo je 80km vzdialené od Bratislavi a 20km od Komárna kde sa zase dá pokračovať do Maďarska po moste cez rieku Dunaj do najbližšieho mesta Komárom čo je naozaj naskok a to 2km ďaleko.
Odoslané z iPad pomocou Tapatalk
Honda PCX - 2010, predaný, 24 tis km Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km Yamaha X-Max 250 - 2012, predaný,84000 km Honda Forza 300 - 2018, predaný 29000 km Honda Hornet CB600F 2013, predaný 32000 km
Ahojte v sobotu plánujem nejaký výlet s prespaním asi tak rádius 300km a brúsim si zuby na nejakú Rakúsku oblasť. O týžden v piatok by som rad zašiel zasa do Frydku Mystku a okolia (servis 8000km).