Ja tiež jazdím najradšej sám-štýlom že napr. sa rozhodnem-idem preskúmať úzke asfaltky v priestore Vrbové-Stará Turá-Myjava-a keď vidím nejakú odbočku-úzku asfaltku,idem pozrieť kam ide,často skončím niekde na lazoch,občas sa úzka asfaltka zmení na šotolinu,občas to končí pri nejakej stodole takže otočka a naspäť
Ale viem sa aj dohodnúť na nejaký spoločný výjazd,napr. že ideme pojazdiť smer tam a tam,dáme si niekde obed a potom sa ide zasa tade alebo tade.
Včera to bolo nakoniec 250 km,a mal som aj šťastie,že ma nechytil ani jeden dážď-cestou späť boli mraky nad hlavou zlovestne čierne.
A mal som aj prvý nepríjemný zážitok,keď som prechádzal cez obec Prievaly smerom na Rohožník tachometrových 60 km/h , odrazu sa zozadu prirútil kamión z návesom,nechápem kde sa vzal,pred pár sekundami som v zrkadlách nikoho nevidel a začal sa na mňa tlačiť,už to bol na konci dediny,tak som pridal nech ho nezdržujem,keď sa tak ponáhla.
Na tachometri som vytočil 120-ale ten kretén sa ale aj tak držal 10 metrov za mnou,tak som ešte trochu pridal (nerád rúbem po okreskách zo zákrutami takto rýchlo) tak som mu odbehol asi 100 metrov.
Ale keď som odbáčal dolava na Bukovú,samozrejme som musel spomaliť,ten kretén sa zasa dovalil až na mňa,a ešte začal vytrubovať.
Nechápem že taký agresívny typ môže mať vodičák na kamión z návesom-tak pozor na jazdenie cez pracovné dni po tamtých cestách,kamióny nesmú cez prechod Pezinská baba,obchádzajú to po tých okreskách,naháňajú čas.
Minulý rok som zvykol chodiť na obedové menúčko sem,varia dobre:
http://pizzeriagurman.szm.com/posedenie na terase,dúfam že čoskoro otvoria