Solíku: ešte že ťe tu mám, že mi tak strážiš tie nuly. Minule to boli prejdené kilometre a teraz zase preklep a trapas s tou sumou. To bude asi tým včerajším chlastom čo za mňa musel vypiť chudák Crhy
Crhy: ,myslím že nie si tak ďaleko od pravdy, si ty dobrý psychológ. No chcem ho predať to je síce pravda ale nechcem a ani nedám ho za každú cenu hociakým pičúzom ktorý v telefonáte použijú ako prvú nevhodnú vetu "dám vam za neho tolko a tolko".Takých hneď ruším. Ten kto nie je ochotný sa na skúter prísť osobne pozrieť,porozprávať sa a vyskúšať si ho tak si ho proste nezaslúži.
Jasné že som tam môhol dať sumu 2500e predal by sa hneď a nič na ňom nerobiť a predať ho z hladkými gumami, zodratými platničkami, opotrebovaným remeňom, tečúcimi tlmičmi, zanesenými filtrami bez prdĺženej STK......Ale mne to nedovolí chrakter, nemôhol by som kludne spávať a báť sa že sa nový majiteľ niekde s tým vysype,alebo ma bude preklínať aký som hajzel že som mu to predal s takými závadami. Je iné keď s tým jazdí ten čo ten skúter pozná ale je úplne iné keď si niekto myslí že je všetko v poriadku a nakoniec nebude.
Ja mám výhodu že skúter mám kde mať, v garáži mám ešte miesto aj keď je to už natesno a taktiež tie peniaze z predaja nepotrebujem na kúpu nového skútra.
Takže klídek tabáček priatelia ja som naprosto v pohode