Fotogalerie a videa skútrů, které stojí za shlédnutí.
Pravidla fóra
Umístěním obsahu na toto fórum strvzujete, že jste jeho autorem a prohlašuje provozovateli, že umístěním a zpřístupněním takového obsahu prostřednictvím tohoto fóra nebudou neoprávněně zasažena autorská práva třetích osob ani jiná práva a oprávněné zájmy třetích osob (např. právo na ochranu osobnosti fyzických osob) a nebudou porušeny obecně závazné právní předpisy.
Jéžiši !Prý fotky maxíků - a on japonský autobus :stare:!Naprostý hrůzinec!Ani motocykl,ani auto!Kam s tím jet :thinking:?
Jó,Vamos,to je jiná krása !KYBLOS garážuje na chodbě bytu,tuto krasavici bych měl asi v obyváku ! Tome,ty se nerouhej :stare:!S tebou bych měnil hned!Máš,podle avataru,krásný stroj !
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
Hmm, takový skůtr o objemu 900 ccm a se zabudovaným navigačním systémem bych bral i já...asi to vyměním...
Tom. B)
untitled.JPG
slapky: To víš, že to nemyslím vážne, na ničem jiném se tak nepovozím, navíc když je to jediný volně žijící Forza v republice (minimálně v republice). Tom. B)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
[font=verdana]Nebe je modrý, voda mokrá a Satan Claus na nás číhá...[/font]
Člověče,Tomino,to jsem si myslel !Ještě jsem na žádném srazu nebyl,jsem nováček na scootu,ale se zájmem si prohlížím porůznu fotky chlapů na skůtrech a opravdu jsem Forzu neviděl :thinking:.
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
já jen nechápu na co Honda čeká...do týhle krasavice jsem se zamiloval hned....jenže se asi nedočkám...navíc to má kardan něco jako BMW fakt vyvoněná mašinka...jen se bojím že zase zůstane jen i konceptu
spíš si myslím že nebude vůbec...ale pokud by opravdu přišlo od slibů k činům, tak přes 300t to stát nebude...vzhledem k tomu že Gilera GP 800 je za 250tis a je to 850ccm
Naposledy upravil KYBLOS dne 27 zář 2013, 04:08, celkově upraveno 1
Důvod:Citace posledního příspěvku