Celorepublikový sraz pro skútříkáře a jejich fandy.
Více na www.skutrsnura.cz
Odeslat odpověď

Skútršňůra 9 - 2012

19 čer 2011, 14:01

!!! OPRAVA TERMÍNU SKÚTRŠŇŮRA 2012 !!

Na základě volby jiného místa pro ročník 2012, jsme nuceni poprvé po osmi letech pozměnit termín srazu.

Nový termín srazu byl stanoven na datum 8 - 10.6.2012.

Informace o novém místě konání přineseme v průběhu roku 2012.

Veškeré informace se budou průběžně doplňovat.

Tato sekce je prozatím otevřena pro náměty, návrhy a různé názory na vylepšení devátého ročníku.

Registrace na akci REGISTRACE
Naposledy upravil Pavel dne 07 čer 2012, 07:22, celkově upraveno 3

Re: Skútr Šňůra 9 - 2012

19 čer 2011, 19:39

Nepřemýšleli jste o nějaké kapele?

19 čer 2011, 19:51

To není špatnej nápad. Fakt to bude na celej víkend a v té Rabyni?

19 čer 2011, 20:38

Ja bych mel k jinak bezvadne organizaci prosbu, zda by mohl policejni doprovod vest kolonu trochu rychleji alespon tam kde to jde (magistrala atd.). Nam s vice potunenymi skutry dlouhodoba jizda na ctvrt plynu nesvedci a trochu se nam to prehriva a nekdy zdechava. Vloni to bylo idealni, letos jsem nevedel co mam kontrolovat driv. Diky
Jinak co se tyce programu, nejaky stunt na skutrech napr. behem zastavky na Strahove by byl fajn...

19 čer 2011, 21:03

roXor:jel jsem jako doprovod úplně vpředu,prakticky s policií,a jistě část kolony zaregistrovala,že se několikrát stavělo na několik minut..bylo to z toho důvodu,že docházelo k určitým mezerám mezi skůtry,a policisté chtěli,aby kolona nebyla tolik roztahaná,což chápu,na druhou stranu to vedli poměrně dost pomalu,což opravdu minulý rok nebylo..další věcí je,že tento rok bylo postatně víc skůtrů.

19 čer 2011, 22:41

Je pravda, ze tepleji bylo nejspis kazdemu ;) ale vzduchace museli dosti trpet... ;) jo, nekolikrat se cekalo, abychom se smrskli...Ale na druhou stranu - rychleji...museji jet podle predpisu a navic podle nejpomalejsich - coz je v pripade 50ccm 45km/h...takze asi tak...

Jinak pro Pavla - snura je planovana jako vicedenni?

20 čer 2011, 22:15

f15irefox píše:Nepřemýšleli jste o nějaké kapele?

Kapela je fajn, ale to už tady bylo na tuším třech Šňůrách. Věřte nevěřte nemělo to vůbec žádný efekt, spíš mi bylo těch kluků líto. Uvidíme ale příště.
Pokud půjde vše dle plánu, na Rabyni už šňůra nebude, bude trochu změna.

20 čer 2011, 22:24

taky bych do programu zařadil nějakej stunt na vlastní nebezpečí ... aneb kdo umí at ukáže ..... pak by mohly pořadatelé vybrat třeba 10nej skůtrů v nějakejch kategoriích třeba nakej extrem tuning ... a udělat nějakou Vip zónu kam by se vtom nějakym kempu skůtři vystavěly .. samo že jen kdo bude chtít :)

21 čer 2011, 00:44

A také by bylo vhodné poslat kolegině vosy ze zadních stran triček do školy, ať příště nedělají na zádech svých nositelů Skútršňůře tuto drobnou ostudu :D :oops: :wink:

21 čer 2011, 07:51

mirsil píše:A také by bylo vhodné poslat kolegině vosy ze zadních stran triček do školy, ať příště nedělají na zádech svých nositelů Skútršňůře tuto drobnou ostudu :D :oops: :wink:

Víme o tom. Chyba vznikla již u tvůrce obrázku a jako na potvoru se vytiskla i na trika. Chtěli jsme dokonce udělat i soutěž jako kdo najde chybu, ale pak jsme to nechali. Vsadili jsme se jen tak, že na ní upozorní nějaká slečna, ale ejhle...
Máš prostě naší gratulaci:-)
Ženy jsou všímavější, vidějí v tom část názvu gyneko..... :-)
Ale díky za upozornění, ber to jako že jsme ji tam nechali schválně.

28 čer 2011, 21:34

Kapely nebrat, každej poslouchá něco jiného.
Co se týče soutěží,, ty sou dobré,
Prostor cíle,, kdyby tam bylo více zastřešených míst, více lidí by zůstalo.

Co se týče rychlosti přesunu, letos se mi to nejevilo tak plynulé, ale vzhledem k počtu jezdců je to pochopitelné. Kde je vůbec hranice kolik se dá zvládnout lidí? Nezastaví větší masu policie? Magistrát?
Vaření vody jsem vyřešil manuálním zapínáním větráku.

12 říj 2011, 22:42

Pavel píše:Termín pro Skútr Šňůru 9 je předběžně stanoven na datum 8 - 10.6.2012

Veškeré informace se budou průběžně doplňovat.

Tato sekce je prozatím otevřena pro náměty, návrhy a různé názory na vylepšení devátého ročníku.

--

Celý výkend je super pojedu a rád zustanu na celý výkend + baťužek :)

Pokud to nebude na rabyni tak to jedině uvýtam je tam sice hezky,ale na to že tam přijede spousta "motorkařu-skutřistu" tak na to vubec nejsou připraveni a to je štěstí že tam nedorazí vždy všichni co vyjíždějí s Braníka.
My tam zustavly přes noc a rano neńí možný tam sehnat něco k jídlu maximalně nějaký drink nebo kava čaj v baru a to je vše.Večer je tam pouze stanek s klobasami a nejakým stejkem a tio je taky vše když nepočítam tu pečenou kýtu (výbornou),ktera když dojde tak už jenom klobasy.
Prostě na ohlašenou akci kde je takova naštěvnost špatně připravený jezdím i na velkých motorkach na ruzný akce a všude kde jsou motorkařký akce tak se vždy hodně jí,pije a utrací.
Po vaší strance skutršnůra nama chybu naprosta jednička,ale po strance provozovatelu na Rabyni zaostavaj a stačilo více snahy a na to i výdělku-:))

13 říj 2011, 11:07

MisaKacenka píše:Je pravda, ze tepleji bylo nejspis kazdemu ;) ale vzduchace museli dosti trpet... ;)

No právě že naopak,vzducháč má stále stejnej průtok vzduchu kolem válce ať jede nebo stojí,respektive na válec stále fouká vzduch. Ale u vodníků kde je potřeba nápor vzduchu a ten se jaksi při popojíždění nedostává,tak prdlavky co nemají ventilátor a dostatečnou rychlost vzduchu který proudí přes chladič,tak to zapečou dřív než vzducháče. ;-) Taky jsem si kdysi užil se 70kou i s dvouma chladičema a když se prostě nejede,tak to stejně lezlo nahoru.

Hruzamil - stunt na vlastní nebezpečí - nesmysl,akorát tě tam pak budou pořadatelé křísit a jakékoliv zranění by takovéto akci určitě neprospělo,stunt klidně,ale od někoho zkušeného - kaskadéra.

Extrem tuning asi na takovýhle akce taky moc nejezdí,protože by možná ani nedojel do cíle )))

VIP zona - kdo by určoval kdo tam bude stát ? akorát zase dohady kolem "já to mam hezčí a měl jsem tam bejt já a ne on" atd.....nesmysl. Jakej smysl by taková zona vůbec měla ? Stroje si tam můžeš prohlídnout ať stojí kdekoliv.

19 říj 2011, 18:08

Tuner: naprostý souhlas!
jinak taky bych zvolil vyšší rychlost jízdy kolony naposled to bylo až bych řekl únavný.ale při tom počtu co nás bylo je to přecijen asi složitý.

21 lis 2011, 18:17

Konkurence !?Tady!
Odeslat odpověď