Přidávám se s pochvalou, byla to má první skůtršnúra a myslím, že se akce celkově vydařila. Organizačně zvládnuto perfektně, hlavně průjezd Prahou a doprovodný program.. Až na deštivou cestu tam (50km ) a v neděli zpátky (cca dalších 100) - to ste kluci nezvládli
. Ale rozhodně to za to stálo a počasí v Praze bylo ukázkové - dokonce jsem se tam i opálil
Přidal bych jen pár námětů na zlepšení, aby to bylo úplně dokonalé (některé již částečně zazněly):
- čekal jsem víc stánků, vystavovatelů - určitě by se hodily stánky s nějakým motopříslušenstvím, atd..
- netuším jak byly zajištěny toalety, bylo úmyslem používat ty v kempu? pokud ano, tak jsem o to nenašel/neslyšel info. Pokud ne, tak by stálo za to mít tam mobilní budky..
- docela mě zarazilo kolik lidí se zkůtršňůry odpoledne zmizlo, večer tam už zůstalo tak maximálně 50 lidí, o půlnoci max 30, z toho většina ze vzálenějších krajů (částečně to zachraňovali brňáci, že?), čekal jsem že večer bude zlatý hřeb
Nějaká menší kapela by byla super i za cenu vetšího poplatku - aspoň by to motivovalo lidi zůstat..
Ale celkově spokojenost a doufám, že se příští rok zůčastním i když jsem nic nevyhrál
, i když vyhrát byla asi byla větší šance než se najít v záznamu ČT (1:45-1:46s).