od goes » 10 čer 2023, 17:07
puffy: ne, nedava ti to smysl... jezdis v nejakem unikanim prostredi, kdy je vse idealni a proste at jedes jak jedes, nezmoknes. Ja ti gratuluji. Ted sem dojel ze Znojma do Brna. Extremni bocni vitr, ze clovek jel celou dobu v naklonu. v tomto prset tak je jedno na cem jedes, dojedes komplet mokry. To, ze motorka chrani v nejakem spektru rychlosti a idealniho deste jezdce nijak nepopiram. Jenze zivot na motorce neni idealni jako tvuj zivot, kdy ocividne nezmoknes, protoze bud jezdist jen 100+, nebo prsi ocividne jen kolmo, nebo nikdy nejedes po dalnici v houfu aut a aerosolu...
Staci jet na motorce a vnimat kde na cloveka fouka a to jsou mista, kam primo zmoknes, kdzy bude prset. Sekundarni zmoknuti z boku, nebo kdyz to nekam stika uz ani neresim.
Takze ano, i Fatbojovi dokazu jet v nejakem spektru ze nezmoknu, ale nikdy bych nerekl, ze je motorka, na ktere nezmoknes, protoze to je nesmysl viz. dnesni situace a viz. bezny zivot.
Takze neboj ani na Versysu jsem ve spouste pripadu nezmokl, nezmokl jsem ve spouste pripadu ani na Forze, ani na XADV... jenze clovek nejede porad 100+, clovek nejede porad kolmo k desti, clovek potkava auta a kde co. Takze pripadu, kdy jsem mokry tu ci tam je vetsina.
Ano, uznavam, tvymi dvemi motorkami jsem nejel a pevne verim, ze to jsou dva stroje, na kterych proste neni mozno zmoknout. Opravdu ti verim, at mas radost.
ex Honda CB1000R, ex Piaggio MP3 500 LT Sport, ex Honda Forza 300, ex Kawasaki Versys 1000 SE GT, ex Honda Forza 300 atd