liťas píše:No to je síla, kolega Bostav se ptá na skutršňuru a ty- Josuk mu dáš odkaz na debilní článek o viru. To je jasné, že asi hned nebude, ale koncem léta? Proč né? Však i jiné srazy sou přeloženy na září. Starosti o naše zdraví měli mít pražáci, když jezdili lyžovat. Tak to je, ale neposerem se z toho. Takže Bostav fandím ti, a ať se akce udělá. Za mě máš velké + a kolega josuk -. Tož tak.
Ahoj, já osobně si myslím, že nejsem Pražan / Pražák, ale podle Tebe nejspíše budu. Opravdu nerozumím tomu, proč převážně obyvatelé Moravy často takto útočí, není to zbytečné ? Nesnáším nepracující parazity žijící pouze ze sociálních dávek, kteří převážně bydlí v severních Čechách, na severní Moravě anebo někde na vesnici, ale rozhodně to nebudu zobecňovat a vyjadřovat se vy Ostraváci nebo Mostečáci anebo vesničané (moje babička žila na vesnici a já bydlí na okraji Prahy v části, která kdysi byla jen vesnicí) atd.
Přestože je Praha tak špatná, tak se podívej kolik obyvatel Prahy se v Praze skutečně narodilo, třeba bys zjistil že ti Tebou zmiňovaní "pražáci" se narodili na Moravě nebo přišli ze Slovenska atd. Jinak naši bývalí politici typu Topolánek nebo Čunek stáli opravdu za velký kulový jak se lidově říká a to bez ohledu odkud přišli. Nechci vyvolávat nějaké národnostní vášně, ale podobné poznámky mně dokážou nadzvednout. Díky za pochopení a pěkný víkend v jedné stopě všem.
Začal jsem s tátovou Jawetou - podivný Stadion, Jawa 23 Mustang, Jawa 350, Suzuki Bandit 600 (ojetý), Yamaha XJR 1300, Honda SH150 je už pryč, PCX 125 se ani neohřálo a šlo, a nyní drandím Yamaha Tracer 900 GT a vysněný T-max 530 snad bude další...