Tak právě jsem se dozvěděl, že musím o víkendu do práce, takže moje účast na letošní SŠ je pasé . Přeji vám šťastnou cestu, dobré počasí, hezkou zábavu, ... - no prostě užijte si to !
Jezdím jen tak rychle jak můj strážný anděl lítá...
Ahoj má být hezky, tak předpokládám, že i přes Danovu neúčast (což mne moc mrzí)ostatní platí. Já startuji sám (snad nezaspím budu po noční).Předpokládám, že časy i přes posunutí startu o hodinu platí. Případně máme ještě čas se domluvit dnes a zítra.Můžeme popřípadě o půl hodiny dřív. Tome v Protivíně je to ta nad Protivínem na kopci Benzina??
U mě Vláďo vše platí. V 6:45 budu připraven na ČS Benzina v Protivíně. Čas mi přijde v pohodě. V Praze bychom měli být kolem 8:00 a to je akorát. Benzina je v Protivíně hned za Normou po pravé straně (ve směru jízdy na Písek). Možná jen jedna připomínka. Koukal jsem do prvního příspěvku a v Písku je tam plánovaná zastávka na ČS Robin Oil. Ta je ale na výjezdu směr Tábor, což je úplně mimo trasu. Proto navrhuji, abychom si s těmi, co pojedou z Písku, dali sraz na ČS Shell. Už jsme tam společně jednou kolegu nabírali (asi před dvěma lety). Jakákoliv jiná varianta je ztráta času...
Tak že pokud bude vše OK měli by jsme na 7 do Písku s Tomem dorazit. Mám to maličko dál, tak snad v sobotu ráno bude klid.Kdyby chtělo někdo další na trase se přidat, je ještě čas se přihlásit. I když velitel zájezdu (Dan), musel z pracovních důvodů změnit plán. Tak ještě to počasí (na odpoledne asi nějaká bouřka přijde).
přemýšlel jsem, že bych jel, ale je to docela brzy a nechce se mi dávat rychlý ranní přesun po D1. Užijte si to, já si dám výlet po okolí až se probudím.