Ahoj, teda nechci vám do toho kecat, jízdu tentokrát neorganizuju a ani s vámi nejedu, ale přeci jen malá připomínka.
Loni se vyjíždělo z Benátek cca 7:25. Já vím, brzdil jsem vepředu na Leadovi, ale zas taková brzda to nebyla a na 125 nepojedete o tolik rychleji, abyste nahnali fůru času. Příjezd Na Mlejnku byl kolem 8:45 - 9:00, to už si nepamatuji přesně, jen si pamatuji, že to bylo tak akorát, jak jsem chtěl. Jenže to se vyjíždělo do Prahy až v 10. Letos už se jede v 9. Takže pokud chcete před jízdou pokoukat po ostatních strojích, pokecat a zjistit nějaké zkušenosti, bude to dost narychlo. Chcete-li tedy věnovat nějaký čas pokoukání po strojích jiných účastníků, bylo by vhodné vyrazit dříve.
Ale jak píšu nahoře, nejedu s vámi a neorganizuju to. Jen nějaká ta zkušenost z odjezdů na šňůru by tady byla.
Já budu Na Mlejnku už v 8. Pojedu na Hornetovi ráno po dálnici a pak zase zpátky. Už se dost těším, že potkám známé tváře, že jo Jirko!
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350