Tak snad jsem na nikoho nezapomněl. Doufám, že to tak vyjde. Počítejte s tím, že to jsou časy odjezdu. Kdo se chce připojit, měl by přijet cca 5-10 minut předem. Heslo dne: "Nečekáme, máme zpoždění..."
Tankování bych provedl na OMV Kbely, abychom na jízdu byli připraveni.
ještě že jsem v google mapách tu OMV opravil:) Jeli byste až někam za letiště Včera jsem si všiml že je zakreslená na druhé straně komunikace asi kilometr dál. S mojí účastí je to zatím nejisté - zdravotní problém (krční páteř). Nicméně hrozně rád bych jel. Domluva s moto.jokerem že si dáme vědět platí.
sedlal jsem: Jawa 05, Simson S51, PCX 2015, Nmax 2021 Aktuálně Honda Forza 125
Přidal bych se taky v Benátkách, dohodli jsme se s G@brielem. Tak mi pls neujeďte. Asi bych vás dohonil, ale nevím pořád jestli se pojede po té staré silnici. Osobně to preferuji, je pěkná. Díky.
Já se na tu vaši severozápadní peruť nesmírně těším, neb co může být lepší než potřásti pravicí někomu kdo i sto kilometrů dlouhou cestu po Čechách plánuje měsíc a tudíž tak dává najevo, že to myslí vážně, jelikož není krátkých cest, jen bývá málo času
Ahoj Martine! Myslím, že to tak má většina účastníků. Muselo by se stát něco opravdu neočekávaného, abych tentokrát vynechal. Možná jedině pokud bys vyměnil Leada za bílého koně