bambuca.f píše:Ahoj Hradečaci, kdo se přidá do kolony..... jedu v Sobotu. Viděl bych to na odjezd v 8.00 od Alberta (bývalá Hypernova Kukleny)... možná i dřív
Untewasseman píše:bambuca.f píše:Ahoj Hradečaci, kdo se přidá do kolony..... jedu v Sobotu. Viděl bych to na odjezd v 8.00 od Alberta (bývalá Hypernova Kukleny)... možná i dřív
Hoj,
Jsme ze Rtyne v Podkrkonosi, ale startujeme netradicne az od Sestajovic u Prahy... tak pokud bude zajem, muzeme se v So rano sejit na krizovatce 611/101 (Brandyska/Podebradska - je tam nove kruhak)... Loni jsme se cestou - u Podebrad - zamichali mezi 250 - a davali nam do tela....
Untewasseman (s batuzkem) - PCX125
bambuca.f píše:Untewasseman píše:bambuca.f píše:Ahoj Hradečaci, kdo se přidá do kolony..... jedu v Sobotu. Viděl bych to na odjezd v 8.00 od Alberta (bývalá Hypernova Kukleny)... možná i dřív
Hoj,
Jsme ze Rtyne v Podkrkonosi, ale startujeme netradicne az od Sestajovic u Prahy... tak pokud bude zajem, muzeme se v So rano sejit na krizovatce 611/101 (Brandyska/Podebradska - je tam nove kruhak)... Loni jsme se cestou - u Podebrad - zamichali mezi 250 - a davali nam do tela....
Untewasseman (s batuzkem) - PCX125
Ahojda, zdravím do Rtyně. V kolik asi tak budete na tom kruhaku.... tam je myslim nové Tesco že? Já se ptám pro to, abych kdyztak vyjel dřív , aby byla nějaká časová rezerva. Já a baťužek chceme stihnout tu Spanilou jizdu. Na takovouhle akci jedeme poprve.
Untewasseman píše:Tak doufam, ze z celych VC nepojedeme na Skutrsnuru jen 3 stroje! ...
Toz seberte odvahu, at si v Praglu neutrhneme ostudu.....
bambuca.f píše:Untewasseman píše:Tak doufam, ze z celych VC nepojedeme na Skutrsnuru jen 3 stroje! ...
Toz seberte odvahu, at si v Praglu neutrhneme ostudu.....
Untewasemane, prosím tě, máš už najetou nějak tu trasu ... z toho kruhaku až na Džbán? Jak dlouho to pojedeme? Jde mě o to aby jsme tam byli včas. Když to tady tak procitam.... tak na tu devátou bychom to také mohli zkusit , co ty na to . Já vyrazím už v 6.30 přes Poděbrady....... po Osmé bych tam mohl být, on nebude skoro provoz takle ráno.....snad.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků