Otevírám tady diskusi, budeme aktivní a v klidu a pěkně zkusíme každý napsat co se nám na SŠ 12 2015 líbilo a co třeba nelíbilo a co by třeba někdo navrhl za novinku, prosil bych bez urážek, myslím si, že to třeba pomůže organizátorům se na budoucí ročnk lépe připravit. něco vylepšit a tak co by na to ?
-- 13. 6. 2015 17:49 --
- Zkusím to ve stručnosti, příjez v poho, usměvané slečny zaplacení kartička ok, ( co třeba pásek na ruku pro identifikaci při příjezdu se kartička ukazovala, letos ne... )
- Pokud někomu zaplatím nájem za prostrantví v Praze, tak je to obecně určitě ranec, výstaviště není jistě vyjímkou, ale proč k tomu neposkytne za tu nehoráznou sumu nějaký servis ? Odpadkové koše třeba, aktuní nedostatek, tragédie. WC kousek dál a za 10 kč, dobrá. Občerstevní po opadnutí prvního návalu po návratu, chutná a teplá klobása, nealko pivo, limča, myslím, že dobrý.
- Spanilá jízda, každý rok je to pomalejší a rozcourané, obdiv stavěčům a dobré práci PČR a dopravnímu podniku, jak napsal S-PAVLOS tolik nasranejch plechovkářů se jen tak nevidí. Stavěčů mi připadlo oproti minulým časům méně, proto se někde stane nějaký renonc, ale pa přijede DÁNDÍ a vše dá do cajku, ten má za mě extra obdiv !!!! Ostatní také !!!. Je to asi dané fyzikou, že pokdu jedu vpředu 40 za kilometr už to prostě stojí a nejede a tím se to cuká v Praze se s tím nic asi neudělá, trasa pěkná, mávajících lidí také docela dost, klaksony vytroubené, takže dobrý.
- Partneři, asi to není o tom, že by se tam prodávali skůtry jak housky na krámě, ale je to pro mě zklamání, Honda dva skůtry a dva kluci s křivým ksichtem jak na posledním dni 14 denní výstavy skůtrů v Japonsku Kymco, až velký fanda, tak mě zklamalo, nebylo čtyřkolové Quadro a pokud mám představit nový model Downtown 350, tak to nedělám v červenci, ale prostě na jaře.... Ostatní jsem prolétl, zaregistroval jsem SYM, snaží se, gumy dunlop ok to víme. koblížky dobré, bar taky ok .
- Program po návratu, až teď mě štve, že jsem se nepřihlásil na slalom, super věc pro pobavení a soutěžení, jen bych za mě navrhla aby každý mohl jednu jízdu zkušební a pak na ostro, přeci jen jet něco co nikdo nikdy nejel jen jednou a naostro je docela i o hubu.
- Pak pokec a odjezd z důvodu dalších povinností, lehce jsem zmohnul, ostatní asi trochu také, vzalo mě to 15 km před domovem, ale to k tomu patří.
Celkově jsem spokojen, převažují ty pozitivní věci, takže děkuji Pavlovi, všem co mu pomáhají a těším se třeba zase za rok.