Tak to je super, loni jsem sice nebyl, ale letos bych chtel. Ale mam dilema, jelikoz se ve stejnem terminu bude konat skutrsraz v Roznove po Radhostem . A tam je to taky super. Takze nevim, jak se nakonec rozhodnu. . . . http://www.motorkari.cz/motoakce/akce/?aid=7302
Naposledy upravil .pista. dne 26 úno 2014, 20:08, celkově upraveno 1
Tome, díky za nepřímou nabídku svezení. V tom případě musim jet s tebou na SH-čku
Edit: sorry za OT, ale i pro ostatní, toto je jasná veřejná pozvánka viewtopic.php?f=68&t=10169&start=0 Po projevení zájmu jsem byl kontaktován pořadatelem a bez zaváhání zapsán na seznam. Takže Tome, přeháníš ! Nevyšla mi dovča a dle pokynu jsem za sebe sjednal náhradu. Janona. Víc k tomu nedodám.
pista: Dilema bych v tom nevidel, Skutrsnura je velky pojem, setkani pratel a priznivcu jedne stopy, ovsem jizda je zpravidla hodnocena jako utrpeni pro lidi i stroje a program je zatim otevreny. Valachy sice nejsou v maticce, ale na peknem miste a se suprovou vyjizdkou v nadherne prirode. Ja bohuzel nestihnu ani jedno, protoze budu zrovna odjizdet na Slovensko
Gandalf: ja to myslel tak, ze bych se chtel zucastnit obou srazu, kazdy si je pak zhodnoti sam, jak mu vyhovuje ci nevyhovuje . Ovsem spis se priklanim k Roznovu, prirodu tady sice znam velmi dobre, jsem tady prakticky jako doma, ale porad me bavi v te nadherne prirode jezdit ci chodit na vylety. Uvidime, treba jedem z organizatoru jeste zmeni termin
Zpráva o pořádání dalšího ročníku skůtršňůry příjemně překvapila V tu dobu už budu týden ženatý, takže to s batůžkem pojmeme jako svatební cestu Organizátorovi přeji hodně zdaru a pevné nervy při přípravách
No,scootergang má jasno.....jedem do Rožnova.....už jsem řekl že jednou to stačilo skutršnura,ale zase ted....když to bude na Rabyni....tak to muže byt opravdu pecka.... ale já jsem milovník přírody,město moc nemusím a tak máme už vše zamluveníé....ale všem přeji at vám to vyjde....at to pořadatelé dají dohromady a já se pak juknu na fotky, a nebo na nějaké video jestli bude.... a když to příští rok vyjde a bude zase Rabyň tak pojedem...
Tak si budu moct zasoutěžit bez toho, abych poslouchal blbý keci. To je příliš štěstí najednou. Určitě se zúčastníme a už se těšíme na známé tváře, které vidíme tak málo. Třikrát hurá pořadatelům.
Sigi:hoj, sledovali jsme s partnerkou par videi od tebe, jsou super, skoda ze jsi dost daleko od nas, radi by jsme se nekdy pripojili k tvym vypravam, treba se potkame v Rožnově
Kamarád by měl zájem zajistit muziku a světla na celou akci, může se někam obrátit ? s nabídkou ?
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
Loni jsem byl poprvé na skutršňuře a poprvé v Rožnově. Oboje se mi líbilo. ALE. Pokud se oba srazy kryjí, tak bez váhání volím Rožnov. Doporučuju. Tam je to úplně o pohodě, není to jenom projet kus města, ale podívat se po krajině, zastavit na fajn místech...
Nikdy se nehádej s blbcem - klesneš tím na jeho úroveň a tam tě on porazí, protože v tom má větší zkušenost.