Moje zamyšlení bylo spíše filozofické, letos ne, ale minulý rok jsem dostla poštou plakáty a dával kam se dalo v rámci možností, letos bohužel ne, protože info nebylo žádné, akorát se ví, že se změnil pořadatel. Neosočuji nikoho od pořadatelů, fandím jim a jak říkám filozoficky jsem napsal co jsem měl na srdci.....
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
Pro Milhaus. Již sice nejsem majitelem skútru, ale nedá mi to abych se nevložil do diskuze. SŠ má letos již 11. ročník, a koná se pokaždé zhruba ve stejném termínu. Naopak sraz v Rožnově se koná po druhé nebo po třetí, tak si myslím, že o výběru termínu by měli přemýšlet spíše kluci z Rožnova.
Jelikož Nová Rabyně je velice blízko Slap jako takových, tak kdyby někoho zajímalo nebo se chtěl podívat na motokrosový trénink a co všechno se dá s motorkou dělat, tak asi 1km od benzinky Shell před odbočením na Slapy je motokrosová dráha, která patří tátovi mé kamarádky.
Vstupné je zdarma. Je tam i možnost občerstvení. Neberte to jako reklamu nebo dohoz kšeftu. Dávám to sem, protože tam jednak také jezdím trénovat a je to velice pěkné pokoukání, pokud je člověk příznivce motocyklů.
Pro upřesnění napíšu pár bodů k chystané SŠ s pořadovým číslem 11.
1, Pořadatel se nezměnil 2, Ze zkušeností z minulých ročníků, kdy po projetí Prahou značná část návštěvníků a to i přes nabitý program, který stál vždy nemalé úsilý šňůru opustila byla letošní šňůra jak už bylo avizováno pojata jinak. SŠ se tak vrátila na původní místo srazu (parkoviště na Mlejnku) a na původní místo zakončení (Nová Rabyně na Slapech). 3, Smyslem SŠ vždy byla podpora a propagace skútrů jako takových a podpořit bezpečnost nás skútrařů. Oproti předchozím ročníkům je tak hlavním smyslem SŠ opět toto. 4, Po dojezdu na Novou Rabyni je přichystáno občerstvení ve starém známém baru EGYPT a volná zábava v podobě popovídání si s kamarády, kteří se na šňůru sjíždí ze všech možných koutů. Komu by pokec a dobrá nálada byla málo bude možnost za poplatek si zapůjčit člun nebo loď s kapitánem a udělat si výlet po Slapské přehradě.
KYMCO AGILITY CITY 125 - Diamantová bílá, r.v. 2011. Aktuální tuning Válec NARAKU 160 ccm, aktuálně krásný bílý kufřík Mobilní světla a zvuk http://www.mobishow.cz -Zajišťuji světelnou laser show a DJ pro svatby, party a věčírky.
To nejsou žádné nové informace, to už je tam delší dobu. Nové je to, co psal Wictor, že se tam vlastně vůbec nic dít nebude a že na Rabyni ani nemá cenu jezdit. Myslím, že tímto to pořadatelé zabili úplně a zbývá jen ta spanilá jízda Prahou.
Ach jo, fakt Češi jak vyšití, kterým se nelze zavděčit. Za prvé nikdo nikoho nenutí SŠ jet a za druhé nevím, co by kdo chtěl aby se po ukončení spanilky a dojezdu do kempu mělo extra dít?
Volná zábava, jídlo, pití a pokec s přáteli nebo známými nejen ze SF je málo?
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...
Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Nějaké soutěže a zábava na to odpoledne by neškodila. Tlachat pořád o tom samém několik hodin to opravdu nechci. Nemusíte mě říkat, že tam nemusím jezdit, že mě nikdo nenutí, toho jsem si vědom, ale chci jen poukázat na to co by se tam líbilo mě a možná i dalším ostatním, kteří se neozvou. Pokud můj názor nikoho nezajímá (ani pořadatele), tak to přeskoč a nečti.
fido píše:chci jen poukázat na to co by se tam líbilo mě a možná i dalším ostatním, kteří se neozvou.
Podle zkušeností z posledních dvou ročníků zábava po vyjížďce nezajímá cca 80-90% zúčastněných. Do večerních hodin pak zůstávala opravdu hrstička lidí.
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
_Tom_ píše:Myslim že šnůr plné soutěži bylo dost. Byl jsi?
Ano byl jsem 2x na Rabyni a 2x na Džbáně a do soutěží jsem se aktivně zapojil. Na Rabyni byla větší pohoda. Foky- pokud těch 80-90% lidí zajímá jen to tlachání, proč ne. Jen mě to mrzí, beru skútršňůru jako legendu na kterou jsem se vždy těšil.