Tak teď, když koukám na to video... jet půl hodiny nebo hodinu v tom neustálém troubení ze všech stran... asi by mi hráblo
Přilba sice něco utlumí, ale chudáci lidi kolem na chodníku nebo v bytech, když se tam pomalu courá nekonečná řada troubících skútrů...
Tohle je zrovna věc, která nezúčastněné spíš naštve, než aby získala sympatie pro jezdce jedné stopy.
Předem uvádím, že jsem na žádném dřívějším ročníku nebyl (protože jsem novelizovaný B-čkař) a na letošní (jako výroční) se poprvé chystal, i když nakonec nejel. Dokážu si představit skvělou atmosféru spanilé jízdy i přátelské ovzduší spousty zcela neznámých "známých". Taky mám příjemný pocit, když mi protijedoucí motorkář mávne a poctivě zdravím, ta sounáležitost je tu určitě cítit. Ale je pravda, že pro 10. výročí této akce, kterou bych označil za největší akci čistě skútristů v naší republice, bych očekával program, který na jedno místo přitáhne více lidí a na delší dobu. Ale dnešní situace není lehká, ochotných sponzorů je čím dál míň, takže asi víc udělat nešlo.
Držím Vám palce i do dalších let