Losky, Já jedu prvně, beru ženu, také jen pod spacák i když to nemám zrovna daleko, ale chci to užít prohlédl jsem vše i to co teď poslal Wictor, vím, že ta spanilá jízda bude brzda - plyn ale tuším zážitek a s tím počítám
přijedu určitě, ale jestli sám či ve dvou, tak to netuším. Ale chci jet. V roce 2010 jsem tuhle akci potkal na Slapech na mostu když jsme jeli dva Banditi a snad dvě minuty jsme se s Váma všema zdravili a nechápal jsem, kolik strojů jelo;)
Škoda Octavia III 1.4 TSi, Elegance Plus Suzuki DL 650 V-Strom K7
Tak jsem taky vytiskl nějaké plakáty Skútršňůry + nějaké letáky a rozlepil jich několik po Kralupech. Snažil jsem se především tam, kde je nejvíc lidí, takže k hospodě, k hlavnímu chodníku přes Kralupy,k autobusové zastávce, k diskotéce, ke kinu, na náměstí a k nádraží + nějaký dvířka, které kryjí el. rozvody apod.
Kyblos: Hlavne jestli to po akci pujdes i odstranit...
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
Klucí, děkujeme všem, kteří pomůžou stejně jako KYBLOS. Je vidět, že pro tuto akci žije a dokáže ji podpořit. Pokud bude někdo chtít rozhodit nějaké letáčky a plakáty, napište nám na mail: info@skutrsnura.cz svojí adresu a pošleme vám balíček plakátů k distribuci. Pozor ale na venkovní vylepení! Voda je znehodnotí! Děkujeme;-)
Non-stop tel.: 608313999, A ten znáte? Jak se pojišťovák a garážová lady na skůtříku svezli?
Jo jo ty jsem už videl několikrát. Ono spíš kdyby to měl někdo natočeny na kameře celou cestu Prahou. To by byla bomba - na youtube jsou taky jen krátký
To: angel2904 přesně jak píšeš! to mám letos v plánu. Přijedu určitě - to si nenechám ujít. Už řeším nějakou levnou navigaci jen mám strach s těch no name značek. A kameru taky musím pořídit jen Gopro(magicam) jsou porad drahé. Možna by i na skútr stačila i nějaká Drift HD za půlku ceny zmiňovaných. Ale ještě je čas na nejaký kompromis