bouska.t píše:Organizátoři OPĚT rozhodli udělat SŠ společně s valachama proto mířím na valachi...
A kde jsou informace o valašsku?
A to jsou valachi už taky po dvanáctý? Pokud vím tak má SŠ pevný termín již několik mnoho let.
Jestli to není tak, že "valachi" OPĚT pořádají sraz ve stejném termínu jako SŠ.
Sorry, ale to jsem musel.
Každý rok mě tyhle výlevy notně prděj (chtěl jsem napsat s...u).
Akcí je hodně a je si třeba vybrat. Pokud si někdo vybere jinou akci, tak ať si pak nestěžuje, že další nestíhá. "Valachi" asi budou na jiném fóru že?
Tak pokud někomu na tom hodně záleží, ať požádá o změnu termínu tam.
Představa, že organizátor nějaké akce projíždí všechna podobně tematicky zaměřená fóra a hlídá si, aby se mu to s něčím nekrylo, je dost iluzorní.
Nebo jsi tam taky napsal, že OPĚT to naplánovali v termínu akce, na kterou bys rád? Tipuji že ne (pokud ano, omlouvám se, ale pak Tvé jednání nedává smysl...)
Tom to tady napsal jasně, Moravu, tam já musím! Nestěžuje si, nebrblá, bere to tak jak to je. Tak super!
Už čekám, až tady někdo další začne řešit Krkonoše
, jako každý rok
Kluci, vždyť je to každý rok, každý rok ve stejném termínu, tak co tady řešit.
SŠ bude, v termínu, který známe již dlouho a super. Stejně jde většině účastníků jen o to, projet se v koloně po Praze, tak co tady řešíte.
To Pavel: Doufám že Tě takové příspěvky nerozhodí.
Jedu a kochám se ...
Bylo: Honda SCV Lead 100; Suzuki Burgman 250; Skyteam Cobra 125; Honda CB 900F Hornet; Honda Dylan 125; Yamaha N-Max 125; Yamaha X-Max 250; Yamaha YBR 125
Je: Honda Forza 350