láďa: A nema nejak malo vlasu...? Jo to si ty, na te foto...
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
Janon:už jsem myslel že nepřidáš polínko do ohně,ale nezklamal jsi jako vždy Slayer:jižní spojka je opravdu 80km/h,samozřejmně se přizpůsobíme tomu nejpomalejšímu,nejedeme na závody..jinak jak říká Jára,telefon mám pod nickem,takže nevidím problém
Lada: menim terostat na Atliku. Takze stredecni strahov asi nedopadne, ale drz palce. Red bych s vama jel. Soused mi prave nabidl pujceni Viraga, takze pokud oprava zitra nedopadne, je ze mne coprysta
Foky: to já taky, zatím ty vyhlídky nevypadaj zrovna nejlíp podle předpovědí Zase kdyby nebylo vedro jako bylo teď, bylo by to dobrý, ale zase by do toho nesmělo pršet. Snad to nějak vyjde
Hoj kde se daj sehnat informace aniz by clovek musel precist cely tohle forum? znam termin, ale netusim kdy presne a kde presne je sraz, jaka bude trasa atd... na www.skutrsnura.cz jsem nenasel vubec nic, mam internet explorer a vsechny odkazy v menu jsou mrtvy
Janda, musíš si v IE upravit nastavení - přizpůsobit, pak začčnou tlačítka fungovat. Stránka- nastavení kompaktibilního zobrazení
Skůtr je na šrot (SPZ k prodeji) Malaguti Blog 150 r.v. 2010, Najeto 5xxx km PLUS 15465 km na KEEWAY FOCUS. Nejdál do Chorvatska a zpět na Keeway Focus 50 ccm -2009SOLO a na Malaguti Blog 150ccm TANDEM-2011. NEJDE MI SZ - mejl ak1975@post.c z