balcin píše:Ja se taky moc tesim na snuru,ale nejdriv si musim jit pujcit k Lidovym milicim plynovou masku, pac po lonske zkusenosti,jizdou za nadhernou blondynkou v kratunkym tricecku a jeste kratsi sukynecce akrasnou prdelkou na stroji 50 2T znacku nevim(nehledel jsem po nazvu skutru,ale po te krase co jela prede mnou)jsem byl ponekud z fetovany,ale budis ji odpusteno,za nadherny zazitek co nam skutr snura prinasi.Prijedte vsichni co vlastnite nejaky skutr a nebudete litovat co je tam krasy.No a prujezd Vaclavakem o tom ani nemluvim.Toz tak.
Pavel píše:
Pomoc s organizací:
Jak je známo, na Šňůře vždy vypomáhají skútříkáři z lidu s organizovaným průjezdem, to je hodně důležité. Kdo má chuť a myslí že to zvládne, obdrží vestu a jasné instrukce a může se zapojit! Kdo byl, asi ví jak to chodí. Každý rok nám vypomáhají kluci odtud, naše drahé polovičky i dítka a to nás ještě nikdo nezavřel Jinak pomoc samozřejmě neodmítneme! Letos obzvlášť, bude to fuška jak tak koukám..
Richijan píše:Ciao
Zkusil jsem trasu Šňůry uložit do MotoPlaneru.
Je to beta verze, takže u Národního divadla se mi to trochu zašmodrchalo, ale "obraz" to celkem dává.
Hezký den.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků