Ciao
Nevíte někdo, kde jsou souhrnně ucelené informace o letošním ročníku (našel jsem termín, místo a čas registrace jen předpokládám), které bych mohl přeložit a poslat kolegům venku?
Zejména by mě zajímal odkaz na ten zápis v Guinessově knize rekordů . Ten jsem nenašel nikde
Snažil jsem se svou trochou přispět, ale teď jsem ve slepé uličce. Nevím co jim mám odpovídat.
Jeden německý kolega už dokonce na německém fóru založil vlákno, kde nám chtěl pomoct s propagací ale ... - viz jeho dotaz na mě:
RE: RE: 2011 - Prag, Europas größter Roller-TreffenHallo Richijan
bis jetzt ist noch NICHTS in Englisch da für Europas größter Roller-Treffen in Prag - 11.6.2011
Habe schon etwas Werbung dafür gemacht im Forum. Wäre nett, wenn eine Einladung - Ausschreibung auch in Englisch verfügbar wäre - würde sie dann auch ins Deutsche übersetzen. Plane zu Euch zu Kommen - aber ohne Sprachkenntnisse !!
Gruss
Florian
Je škoda, že i tady na fóru si zájemci o účast musejí informace sami vyhledávat, ptát se co a jak atd.
Snad už se kromě data ví o letošním ročníku i něco víc, tak by snad neměl být takový problém to tu vyvěsit
Za tohoto stavu - informačního "vakua" pomáhat neumím