slapky píše:Narozdíl od Tomulátora já na místě přespím, už jsem si objednal ubytko . Mně to tam vyhovuje. Předloni jsem spal ve stanu - nic moc. To loni bylo v chatce lépe . Ještě jsem stačil vidět tomulátora odstraňovat následky výbuchu antipichu v zavazadlovém prostoru buráka . Už mu to nepřeji, ale na místě zůstanu. To by potom bula domluva naprd, kterým směrem vyhledávat kemp s hospůdkou, když jsme účastníci z opačných koutů republiky .
Beechcraft píše:Dave Aprilia píše:Letošní skutr šňúra bude mou první. Vypadá to, že bude hezké počasí. Protože se pravděpodobně pojede velmi pomálu - nebude nějakým motorkářskobezpečnostním faux pas pokud pojedu pouze v kraťasech a tričku (samozřejmě s homologovaným blembákem) ?
He he, no já po svý středeční zkušenosti budu jezdit v brnění (který si musím koupit) i na nákup někam jen 1 km. Protože ta nehoda tě určitě nepotká někde 100 km od baráku když budeš mít všechny hadry, ale právě když pojedeš přímo na ten nákup za roh. Dej na má slova, brousil jsem ve středu rukavicema několik metrů a nemít je, tak teď kromě ortopedie kam chodím s klíční kostí chodím ještě někam na plastiku. Bohužel jako každej tro.... tohle člověk pochopí až když lehne. Já dopadl ještě dobře, ale brnění určitě koupím.
pan.smith píše:Já jsem asi slepej, nikde tu nemůžu najít trasu, i když jsem jí tu už někde zahlídnul. Koukal jsem na stránky skútršňůry a tam jsem moc info o letošním ročníku taky nenašel. Každopádně si to pokusím zařídit v práci a rád bych jel - i když pouze na sobotu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků