Celorepublikový sraz pro skútříkáře a jejich fandy.
Více na www.skutrsnura.cz
Odeslat odpověď

Re: 13.6.2009 Skútr šňůra

31 kvě 2009, 22:13

Gullwing píše:Jardo 90% padin 70 km/h nejede. Na šňůru to ale fakt není nutný. Je to skútříkářskej sraz a ne závody. Nenechte se prosím odradit i když vám to jede 45km. Jde o to se setkat s podobnejma lidma,.. A fakt to stojí za to :D

já jen že jsu ochotnej jet i těch 70 km.ikdyž bych mohl víc.když si vzpomenu na několik let zpět tak jsem byl v tý samý situaci jen v opačný tak jsem se divil (tenkrát nezkušený) že maxíci se podřídily tomu nejpomalejšímu, ale já zas neměl problémy se držet 70-80kou což někteří co byly se mnou na karlštejně (nebo já s nima?) zkrátka po čase jsem už byl v obraze jak to chodí.já jezdil 80kou běžně, ale s jídlem roste chut a bylo to.

ohka taky jela před lety na padině takže jsem ji nasměroval co nejblíž k praze abychom se zbytečně bezdržovaly a pro jistotu jsem měl i předem domluvený odložený odjezd.naštěstí jsme dojely v pořádku 5 minut před odjezdem takže po příjezdu na mlejnek jsem to ihned osobně jarinovi nahlásil a bylo vše v pořádku.pokud někdo chce jet jsu ochotnej v týto situaci pomoci tímto zpusobem a příště si už troufne jet sám jako to bylo v mým případě.

02 čer 2009, 11:27

Letošní skutr šňúra bude mou první. Vypadá to, že bude hezké počasí. Protože se pravděpodobně pojede velmi pomálu - nebude nějakým motorkářskobezpečnostním faux pas pokud pojedu pouze v kraťasech a tričku (samozřejmě s homologovaným blembákem) ? :?:

02 čer 2009, 11:42

Dave: tak pokud budeš mít blembák, můžeš se do kolony zapojit. Ale z vlastní zkušenosti ti radím se raději obléct... Lepší když po zádech stéká pot, než když se v trenkách a tričku proletíš pár metrů vzduchem a zakončíš to 4 metrovým prima zklouznutím po škváře... fakt není o co stát :(

02 čer 2009, 12:34

Tomu rozumím. Stále čekám na své první položení. Pak pravděpodobně upustím od podobných dotazů. Ale ještě jsem se nespálil a silniční lišej znám jen z doslechu :D

02 čer 2009, 12:46

Buď rád hochu :wink:

02 čer 2009, 14:35

Dave Aprilia píše:Tomu rozumím. Stále čekám na své první položení. Pak pravděpodobně upustím od podobných dotazů. Ale ještě jsem se nespálil a silniční lišej znám jen z doslechu :D

Jsi první, o kom vím, že na to čeká. No, snad je to sranda. :shock: Ono to první položení, třeba i v nízké rychlosti, může být i poslední. A silniční lišej se leckdy hojí hůř, jak zlomenina. :? Prostě si vem radši něco na sebe a to vč. rukavic. :!:

02 čer 2009, 16:29

Gullwing: Nemyslim si, ze 90% 50 ccm nejede 70. Drtiva vetsina znackovych i nektere ciny jedou 70 naprosto vpohode... Rekl bych, ze tak 50% 50ccm 70 zvladne. :wink:

02 čer 2009, 16:37

myslím že nemáš pravdu protože tedy aspon já jsem pochopil že jde o průměrnou rychlost a ne o to kolik z toho dostaneš z kopečka
jinak jsem měl derbi atlantis šlapala velmi dobře a těch 70 jako průměr tam asi byl ale tak nějak na hraně z kopce to sice podle gps jelo 92 ale tase do kopce třeba 50 a padáky v krušných horách i pomaleji samozřejmně po rovince to normálně chodilo kolem 80 ale to bych musel jezdit leda tak dokolečka v polabské nížině
takže myslím že 70 je dost a když vezmu jak jsem se "řítil" do kopce a čína kterou jsem předjížděl skoro stála......

02 čer 2009, 16:43

No ja jsem to posuzoval podle sebe a ja mam 50 kg, takze me nakej kopec moc nezaskoci, takze kdyz pocitam max 75-80 tak by to mohlo v pohode dat prumernou 65-70.

02 čer 2009, 16:48

tak vidíš to je jak kdyby skútr jezdil sám :D

02 čer 2009, 17:09

Dave Aprilia píše:Letošní skutr šňúra bude mou první. Vypadá to, že bude hezké počasí. Protože se pravděpodobně pojede velmi pomálu - nebude nějakým motorkářskobezpečnostním faux pas pokud pojedu pouze v kraťasech a tričku (samozřejmě s homologovaným blembákem) ? :?:

He he, no já po svý středeční zkušenosti budu jezdit v brnění (který si musím koupit) i na nákup někam jen 1 km. Protože ta nehoda tě určitě nepotká někde 100 km od baráku když budeš mít všechny hadry, ale právě když pojedeš přímo na ten nákup za roh. :D Dej na má slova, brousil jsem ve středu rukavicema několik metrů a nemít je, tak teď kromě ortopedie kam chodím s klíční kostí chodím ještě někam na plastiku. Bohužel jako každej tro.... tohle člověk pochopí až když lehne. Já dopadl ještě dobře, ale brnění určitě koupím.
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 17:35, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů

02 čer 2009, 21:07

Zdravím kamarádi.

INFO O UBYTOVÁNÍ - SKÚTR ŠŃŮRA 2009 NOVÁ RABYNĚ

Pokoje Nadstandard Pavilón 8 - pokoje se sociálním zařízením na pokoji
Počet pokojů: 4
Počet lůžek na pokoji: 2
Cena na osobu: 450,- Kč včetně lůžkovin

Pokoje standardní pavilón 7, 11, 12, 13 - sprchy a WC na chodbě společné
1 pavilón: celkem 8 pokojů
5 x 2 lůžkový pokoj - cena na osobu 250,- Kč včetně lůžkovin
[size=150]3 x 3 lůžkový pokoj - cena na osobu 250,- Kč včetně lůžkovin

Počet pavilónů: 4

Stanování:
Cena za stan: 60,- Kč
Cena za osobu ve stanu: 65,- Kč včetně rekreačního poplatku
Cena za motorku u stanu: 40,- Kč

V případě zájmu o závaznou rezervaci prosím zasílejte na: info@skutrsnura.cz - jméno, příjmení, počet osob.

Kdo potřebuje poradit, nebo má raději telefonický kontakt - volejte: 608 26 22 22. Prosím nevolejte po 21:00 hod.

Díky Francesko- Rossi

[size=150]
[/size][/size]

03 čer 2009, 21:13

Právě jsem s Kyblosem probíral, že většina lidí který známe jede hned ze skůtršňůry v sobotu večer domů, je to škoda, já jsem si vzal na tu neděli co je skůtršňůra dovolenou, taky se mi nechce moc na Nové Rabyni přespávat, pač už to pojedu čtvrtý rok a připadá mi to pořád stejný, co ti co tam nechtěj přespat, takhle vzít stany a najít si kemp s hospůdkou někde v okolí, ještě přesně nevím kde, jestli někdo má nápad, hoďte to sem. :wink:

03 čer 2009, 21:42

Narozdíl od Tomulátora já na místě přespím, už jsem si objednal ubytko :wink: . Mně to tam vyhovuje. Předloni jsem spal ve stanu - nic moc. To loni bylo v chatce lépe 8) . Ještě jsem stačil vidět tomulátora odstraňovat následky výbuchu antipichu v zavazadlovém prostoru buráka :wink: . Už mu to nepřeji, ale na místě zůstanu. To by potom bula domluva naprd, kterým směrem vyhledávat kemp s hospůdkou, když jsme účastníci z opačných koutů republiky :) .

03 čer 2009, 21:47

http://www.dokempu.cz/kempy/cr/stredoce ... slapy-271/
http://www.dokempu.cz/kempy/cr/stredoce ... novice-24/
http://www.dokempu.cz/kempy/cr/stredoce ... -zdan-279/
Odeslat odpověď