To není podstatný. Důležitý je, aby jste, chlapci zlatý, na tom branickým parkovišti koukali po fialových tričkách se znakem Skutrfóra.cz !!!! A přidali se k nám !!! A zůstali lidmi !!!
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
dbar píše:tak jsem se rozhodl že se nakonec do té prahy přijedu podívat
přijeď do Prahy chlape, uvidíš tu věci nevídané:
koná se tu totiž o víkendu KARNEVAL : čelo průvodu tvoří alegorický vůz tažený Paroubkem: na něm celá dressed in orange sedí na pyramidě z mordých šmoulů-otroků Miss Brožova a přívržencům (tzn. polovině voličů z Moravy) rozhazuje čerstvě vytištěné bankovky v hodnotě 100 tis. Kč každá; rubovou stranu tvoří vyobrazení ráje na zemi (a o Ráji P. lecos ví - ten už ho totiž zažil !), v tom alegorickém průvodu následují spoře odení, krouživým krokem brazilské samby a hašem opojení, Vašek s Evou a rozdávají pro změnu bílé orchideje - no a ocas bizardní podívané tvoří co ??????
no přece malinké, prťavoučké alegorické vozíky - brndíly, čmoudy, motky, máši, R1pyčovoe taky jedna a jiné exotické značky ze všech koutů naší krásné vlasti dorazivší na SKÚTRŠŇŮRU oslavit tu nádheru všedních dní a ještě zářivějších zítřků :mrgreen:
Když do pekla - tak na pěkným koni ! m: 605 41 48 43
Super! Těšíme si na tebe a další statečné bikery z oblasti - šťastnou cestu !!! Za místní písty z Braníka hlásím: parkoviště uklizené, několikrát denně kropené proti prachu (ale o víkendu tu bude skvělé počasí). Čus
Když do pekla - tak na pěkným koni ! m: 605 41 48 43
Ahój....Letos pojedu poprvé a chtěl jsem se zeptat,těch co už šňůru jeli... v kolik hodin přibližně se přijíždí na ty slapy??? šňůru pojedu celou,ale z Rabyně pojedu dál do nové vsi ke známejm na chajdu...Tak jen abych věděl přibližnej čas dojezdu....Děkuji za odpovědi ahój zítra na spanilé jízdě