RADEK_SL: Co jsem koukali, jak si lidi chodili v kempu pro to kafe, tak to byly většinou lidi z kempu, kteří neměl i se Šňůrou nic společnýho a braili si většinou po třech, někteří si byli takhle nabrat 2x, něktří i 3x, takže kdyby se to počítalo podle počtu rozdanejch kafí, tak by se mohla letošní Šňůra zapsat do knihy rekordů, jako bezkonkurenčně největší sraz z skůtrů ve vesmíru v celý jeho historii
Jinak jsem si to letos opět skvěle užil, najel jsem 335km, bolí mě asi všechno a opět jsem dodržel tradici a opět jsem zmoknul - tentokrát už při odjezdu z domů. Ale podařilo se nám dešti ujet a po zbytek dne už bylo parádní počasí. Děkuji všem organizárotům a samozřejmě i účastníkům super akci a hlavně super projížďku Prahou. Za 3 předchozí ročníky už jsem se od občanů Prahy lečehos dočkal, lecos jsem viděl, s ledasčím jsem i počítal a myslel jsem, že mě letos nic nepřekvapí. To jsem se ale mýlil. Na pokřikující pěší občany hlavního města: "tady je přechod, tady je přechod", nebo: "jeďte doprdele, kreténi!", případně na auta tlačící se mermomocí do kolony skůtru, na to už jsem si zvyknul a počítal jsem s tím. Letos mě ale překvapil nezodpovědný tatínek miminka v kočárku (dá-li se tatínkem nazvat), který aby asi sobě i ostatním dokázal, že on je v Praze chodec a on má přece přednost, vrhnul se několik skůtrů přede mnou, kočárkem napřed mezi kolonu skůtru, chtěje mermomocí přejít na druhou stranu silnice. Naprosto nepochopitelně tak ohrozil zdraví svoje a hlavně zdraví a život toho prcka v kočárku, debil.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP