_Tom_ píše:nemáte pro inspiraci fotky kde vozíte vlaječky? idieálně jiné místo než nahoře na kufru
Není jiné ideální místo než nahoře na kufru tam to totiž nepřekáží nikdy - ničemu a je to nejlépe vidět, dokonce i když jsi napakovaný na cestách. Aby vlaječka zdobila a plnila trochu i bezpečnostní roli (nahoře umístěná třepotalka je vidět i přes několik aut za tebou), lepší místo nenajdeš. Na dálnici ji prostě sroluješ, nahodíš gumičku (a nebo já mám např. pouzdro od starého deštníku) a drandíš "dvěstěvměstě" - jinak to při vyšších rychlostech roztrháš.
Když do pekla - tak na pěkným koni ! m: 605 41 48 43
Ale, sle, ale... Rady co to vidim? "Obšťastňuješ" nás na Skútrfóru fotkou, na který máš vlajku Skútrmota dole v rohu jsou napsáni Maxíci a ještě k tomu je to na motorce Chlape, ty jsi roztrojená osobnost
PS: pokud můžu doporučit ohledně stožáru.Ať je co možná nejkradší, při jízdě nebude tolik trpět jeho uchycení
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
Jelene kdyz Tom tak zadonil To SM jsem nejak prehlidl, bud spatne vidim a nebo ty nepoznas vlajeck Maxiku Ale at je to jak chce, ja nemam zadny problem Je to jak to rika Paul, vlajecku je nutne umistit predevsim do zavetri a na skutru jsem ji na kufru vozil i ja. Nikomu nezavezala a tolik netrpela.
jedno řešení mi včera nabízel Pavel z AB Bráník.je to prut na pružině,dává se to hodně na dětský čtyřkolky.kdyby se zkrátil,tak by to bylo vynikající.upevnění je myslím na 8 nebo 10 šroub.akorát cena je něco málo přes 600,-
Tak dnes dorazil poslední materiál na vlaječky, jedná se o paspuli která se navléká na stožárek. Tu co jsem kupoval vloni mi zpronevěřili ve výrobě. Vlaječky se budou sešívat v neděli. Komu jsem tímto zdržením způsobil psychickou újmu se tímto omlouvám
začal jsem dumat nad upevněním a myslím že to půjde, stožárek bude v závětří z pod kufru a trčet bude kousek nad kufrem. zkusím hodit nástřel. už tomu začínám dělat rozměry a hledám vhodný materiál