To Miro: co to máš na obrázku za samolepku Čtu správně SKUTRPORTAL Sákryš to je rychlost
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve. Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Samolepky jsou podélné barevné ve 3 velikostech a čtvercová barevná a bílá v té nejmenší velikosti stále k dispozici. Pošli do SZ adresu, jaké by jsi chtěl, dám do obálky a zašlu.
Takže jsem zatím udělal 2 varianty samolepky na RZ + obrys ČR v barvě vlajky. Rozměr "mapky" je cca 12 x 7cm. Samolepky na RZ je dělaná na tu zkosenou viz. foto. Pokud by byl zájem tak ještě dodělám i na tu zakulacenou. Kdo by měl zájem tak napište SZ kterou verzi a adresu. Udělal jsem jednotnou cenu 15,-- za kus + 10,-- za známku na dopis. Posílal bych to obyčejně a platilo by se to na účet po obdržení.
Ok. Vytvořím nějakou drobnost do zásoby. Jenom bych navrhoval trochu menší rozměr. Myslím, že 7-mi centimetrový skůtřík by stačil, ale dám na názor většiny. Takže pište.
Tak za Mě určitě 3x Jinak ten rozměr 110 šířka, 90 výška jsem si právě i vystříhnul z papíru, proto jsem ho uvedl. Pravda je, že mám troch větší auto, kdo má Smarta, tak by stačila i menší