od Richijan » 02 bře 2009, 21:09
Ciao vespolek. Nedá mi to nezapojit se. Při publikování první nabídky jsem byl potěšen a rozhodl jsem se "něco" si určitě pořídím. Pak jsem sledoval diskusi zasloužilejších členů a říkal si, že jako nováček se do toho nebudu míchat. Příspěvky jsem ale sledoval a myslím, že mi toho o svých autorech hodně řekly.
Neosobuji si právo na to někoho posuzovat nebo hodnotit. To co uvádím jsou jen mé pocity.
Hlavní poznatky, které jsem si diskuse odnesl jsou:
- všem diskutujícím není jedno co se s forem děje a nejsou pohodlní se vyjádřit a vzít se za "své forum",
- z příspěvků je vidět zaujetí, snaha o upřímnost a o nalezení řešení
- Ryana chápu -jednak je fórum jeho dítě, které napřed vypiplal a když se dostalo do trablů, tak ho přijal zpátky a zase piplá, piplá - vím co času ho to stojí , kolik osobních kontaktů pro forum neváhal využít atd. a jednak měl pocit nedocenění až podezření ze zištnosti. Jeho reakce nebyla úplně správná, ale pochopitelná. Sám bych to asi taky neustál
- skalníci (myslím) členy, kteří se již léta aktivně zúčastňují nejen na tvorbě obsahu, ale i na směřování fóra, jsou těmi, bez kterých by fórum nebylo tam kde je, takže i jejich reakce je logická.
Finální závěr - těď, když už emoce opadly to snad mohu napsat - jsem měl pozitivní. Skalníci tvoří pevný základ, a i když i oni se na něčem občas ne úplně shodnou, nevadí. Důležité je, že jde o věc a že je při tom sranda. To co je/nás spojuje, tj. zájem o skútry, je silnější, a to je dobře. Díky vám skalníci.
Bud rád, když sem časem taky budu patřit.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[