Vše o fóru
Odeslat odpověď

Re: Trička, mikny, hrnečky... s logem SKUTRFORUM.cz

25 úno 2009, 20:02

Kraken: tak hlavně že se to vysvětlilo :wink:

Tom.boy: díky :wink:

Dobrá zpráva pro dnešní den - nálepky jdou co nevidět do výroby, rozměry budou 30x102mm a 50x170mm. Předběžné ceny: cca 5,- za malou a 15,- za velkou samolepku.

Cokoli ohledně samolepek směřujte do tématu "Samolepky s logem SKUTRFORUM.cz"

25 úno 2009, 22:05

Ty co budou mít obl.se starým logem jsou mazáci,no a mi s novým obl. holt bažanti,čili nemam problema :)Hlavně ať se to rozjede-jupíííí

26 úno 2009, 21:40

Je to všechno hezké, možná jsem to trapně přehlíd, ale je daná klubová barva? Jak byla dřív? Nebo se sjede plno krásných skútrů, na nich plno krásných jezdců (a ještě krásnějších jezdkyň) v tričkách se stejným logem na jiné barvě trička?

26 úno 2009, 21:56

g.man: dle loga je to tmavě šedá a tmavě červená. Pro "reklmaní předměty" se používá hlavně bílý, tmavě červený a černý podklad, ale v případě zájmu se to dá dát třeba i na žlutou :) - jak komu bude vyhovovat.

28 úno 2009, 12:13

tom.boy píše:Je mi to trapny, ale me se libi ten pulovr se zapinanim na stranu :oops: Akorat nemam k.zy no.....

mně se zase strašně moc líbí ten bílý nátělník a ty k..y na opáleném těle úplně vidím v 3D představách ... :D :D :D

01 bře 2009, 21:07

JEŠTĚ BYCH MNĚL DOTAZ.NEŘKÁM ŽE BYRVY TRIČEK SOU ŠPATNÝ.CELKOVĚ JE NABÍDKA DOBRÁ A MYSLIM ŽE SI VYBERE KAŽDEJ.ALE NESTÁLO BY ZA ZVÁŽENÍ ZACHOVAT MINULOU "KLUBOVOU" BARVU?PŘECI JEN JE TO JEDNA Z VĚCÍ KTERÁ NÁS PŘINEJMENŠIM ODLIŠUJE OD OSTATNÍCH SPŘÁTELENÝCH FÓR.JE TO NAŠE TRADYČNÍ BARVA.TAKOVÁ NOSTALGIE NA ČASY NEDÁVNO MINULÉ.NOVÉ LOGO JE JEN OTÁZKOU ČASU NEŽ SE VŽIJE...
ŠLA BY DO NABÍDKY PŘIDAT I TAHLE BARVA? KAŽDEJ SI VYBERE CO SE MU LÍBÍ :wink:

01 bře 2009, 21:11

myslíš vínovou jelene? kdybych ji někde v nabídce našel, není problém ji zařadit do nabídky. ale zatím jsem viděl v nabídkach jen žluté, zelené, oranžové, modré... a spousta další barev, ale vínovou ne. konkrétní nabídku jsem ale zatím viděl jen u prvního osloveného dodavatele, a jak jsem psal minule, oslovil jsem (hlavně kvůli cenám) ještě několik dalších. nabídky mi teď zpracovávájí a pokud budou umět vínová trička - máte je mít.

01 bře 2009, 21:13

a co se zeptat Petridase, který zajišťoval první várku triček ? :shock:

01 bře 2009, 21:15

PŘESNĚ TO JSEM MNĚL NA SRDCI...
kDYŽ JE SEŽENEŠ TAK BUDEŠ BEZ RUKOU :wink: PÁČ TI JE LIDI UTRHAJ :twisted: PROTOŽE TO JE TA PRAVÁ BARVA NAŠE 8)

01 bře 2009, 21:17

To je fakt, maj dobrou gramáž a cena kilo za kus teda už nebude pravda. Ale podle mě je rozumný tak do 250. Triko nic nestojí, největší pakárna je s těma nickama. Ale jde to mimo mě momentálně, mi stačí jedno co mám. časem možná něco. Ryan, to musí jít sehnat aj filajový..
Edit: já na barvě trika nefrčím tom.boji :P
Naposledy upravil Kiwi dne 01 bře 2009, 21:26, celkově upraveno 1

01 bře 2009, 21:24

Fakt jako maly deti s tou barvou. Co budete delat az vam vezmou korunu a bude euro? Jsem zvedavej, jak mi budete shanet pulovr moira ve vinovy barve :lol: :lol: :lol:

01 bře 2009, 21:31

Tome jedná se jen o trika. Všechno ostatní vč. stávajících barev v nabídce ať zůstane. Já si pořídím barvy dvě. Jednu mezi vás a druhou do lesa ke krmelci :-D :-D :-D :-D :-D
Naposledy upravil KYBLOS dne 20 bře 2013, 11:27, celkově upraveno 3
Důvod: Citování posledního příspěvku. Přepsání textu v původním znění. Celý text byl psán velkým písmem.

01 bře 2009, 21:39

To já zase budu rád,až se konečně bude objednávat.Za chvíli vyjíždíme a já nemám fakt co na sebe-v čem naše fórum propagovat. :) Barvu respektuju,ale když nebude co se dá dělat.

01 bře 2009, 21:40

Jelen: uvidíme, když to bude dodavatel umět, budete je mít :wink:

Kiwi: u toho současnýho fakt není.. má třeba hnědo-růžovou a podobný paskvily, ale vínova ne :( uvidíme co past92

01 bře 2009, 21:43

Pro zajimavost (koukal jsem, ze neco ze sortimentu vypada jako Slazenger) ... ale nejsem si jist barvou :wink:
http://reklamni-predmety.media2000.cz/s ... -4548.html
Odeslat odpověď