Osobně jsem toho názoru, že základem prezentace fóra by měla být jednotnost, pokud možno zavedeného vzhledu. Nové logo je super, ale dávat na výběr v barvách považuju za nešťastné.
Taky by možná bylo dobrý, pro případ, že se Ti nesejde dost objednávek, navrhnout jiný možnosti. V souvislosti s tím připomínám dotaz na výšivky s logem a nažehlovačky, které by bylo možné našít na bundy, kalhoty, tankvaky, ...
- viz vlákno: Trička, mikny, hrnečky... s logem SKUTRFORUM.cz
jel.en píše:Zájem by určitě byl. Jak píše El chce to výšivky. Nažehlovačky nejsou tak hezký.Taky by to chtělo nějaký to foto.
Samostatná výšivka , kterou by bylo možné na bundu/batoh/tankvak/... přišít (na textilní určitě, u kožených nevím ) je podle mě ideální řešení. Pokud to nebude možný, tak bych se neodříkal ani těch nažehlovaček. Každej z nás už uřčitě nějakej ohoz na moto má a nažehlovačka by mohla být zajímavý rešení.
Otázkou jsou samozřejmě velikosti (rukáv/prsa vlevo na srdci/záda celá napříč) a barevné kombinace jako u nálepek. Ryane, můžeš tu prosím Tě - AŤ SE MÁME PODLE ČEHO ROZHODOVAT - napsat, jak to těsně před uzávěrkou objednávek na trička vypadá:
a) s objednáním barev, tj. kolik trik v jaké barvě je objednáno
- rád bych si triko objednal, ale chtěl bych v co možná jednotné verzi
- když už původní barva stejně nelze a kupovat 3, každé za 200,- a to ještě kdo ví jestli, to mi fakt stačí 1 ks
b) s nickama
- nenašel jsem odpověď na dotaz
Věřím, že to bude zajímavý impuls pro všechny ostatní váhavce, jestli do trika jít, a pokud jo, do jakého.
Předem dík za
ODPOVĚĎ - POKUD MOŽNO DO UZÁVĚRKY OBJEDNÁVEK, :mrgreen:
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[