saimon1 píše:Když mi přijde SZ, tak se mi už neukáže to Pop-Up okno.
Foky zkoušeli jsme teď se Saimonem pár SZ a ta pop-up okna opravdu nefungují, v nastavení je vše OK, on má Operu a já Chrome ...
saimon1 píše:Když mi přijde SZ, tak se mi už neukáže to Pop-Up okno.
mirsil píše:saimon1 píše:Když mi přijde SZ, tak se mi už neukáže to Pop-Up okno.
Foky zkoušeli jsme teď se Saimonem pár SZ a ta pop-up okna opravdu nefungují, v nastavení je vše OK, on má Operu a já Chrome ...
Admin píše:Bohužel nerozumím, co chcete říct a co myslíte tím, že je to chyba fóra.
Došlo k aktualizaci fóra. 90% prohlížečů si však drží stále původní soubory, které kolidují s novou strukturou a podobou fóra. To zapříčiňuje, uživatel vidí kočkopsa (smíchané staré a nové fórum).
Chyba je v prohlížeči, které mají takřka bez výjimky nastaveno příliš agresivní ukládání čehokoli do mezipaměti (pak se výrobci prohlížeče chlubí, jak jsou rychlejší než prohlížeč XY). Problém je ten, že při tomto agresivním ukládání do mezipaměti se ignorují změněné soubory, které se mají v takovém případě znovu automaticky načíst, ikdyž je jejich kopie uložena v mezipaměti. To se však často neděje. Tím vznika problém, který tu tím pádem má drtivá většina uživatelů.
saimon1 píše:To co tady pořád píšu dokola a to vyskakovací okno, když mi dojde od někoho SZ.
Benda.s píše:U mého nastavení mne překvapilo, že nezafungovalo automatické vymazání mezipaměti, které je nastavené při vypnutí prohlížeče. Bohužel v práci to neovlivním, i když je to nastavené a doma to taky nějak neprošlo a musel jsem to udělat ručně. Každopádně to zafungovalo jak v práci tak doma.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků