Benda.s píše:Ahoj, nejde mi rolovat ve forech, ta reklama co byla vcera zcala vlevo mi skoci nahoru a stale mi to vraci na vrsek. Používám Firefox. V IE je to OK. Jsem v práci a tak bohužel nemohu dělat zasadní změny prohlížeče. Doma to ted nevyzkouším.
Kterou reklamu jste včera viděl vlevo? Včera byly totiž všechny reklamy vypnuté, až navečer se objevil bannery Hondy (a v noci pak ty zbývající), který byl od začátku tam kde je teď, tj. vpravo vedle TOP článků. Pokud se vám načítal i jiný banner na jiném místě, podle mě váš prohlížeč stále nemá stažen aktuální styl. To, že pomohl reset, by to také naznačovalo.
andrej píše:Cauko. Tiež mi to od dnes na mozille nefunguje.
Vyzkoušeno na 3 PC, všude zcela funkční. Samozřejmě na aktuální verzi FF. Osobně sázím na mezipamět prohlížeče.
Dándí píše:Hele vážení je to nějaký pomatený, vše možné smazáno, a přesto to po mě pořád chce heslo, některá vlákna musím otevírat na třikrát, než mě to tam pustí a to podobně na dvou úplně jiných připojeních a třech počítačích, Ta reklama ve vláknu by už nemusela prudit, s tou hlavně mám problém, že mi nejde sjet na příspěvky a to to otevírám ikonou posledního příspěvku ve vláknu.
Všechno napovídá tomu, že stále ve vašem prohlížeči jsou uloženy staré definice stylu.
elem píše:Nejnovejsi opera Verze: 22.0.1471.50 - Opera je aktuální
Aktualizační kanál: Stable
Systém: Windows 8.1 64-bit (WoW64)
nejede, reklamy nahore, forum je prilepeny ke spodnímu okraji, nejde scrol
Aktuálně píšu ze zcela stejné, tj. aktuální, verze Opery, jen na Win7. Vše bez problémů. Opět to vidím na mezipamět prohlížeče.