od Admin » 03 čer 2014, 21:53
TOP články mají své opodstatnění, ať se to někomu líbí nebo ne. Že to bude mít spoustu odpůrců nám bylo jasné.
Původně jsme nechtěli vůbec připustit jakoukoli debatu na toto téma - zde na fóru, stejně jako kdekoli jinde, zkrátka bude občas za bernou minci brán názor a idea provozovatele na úkor návštěvníků.
Samozřejmě pokud se 1/3 lidí ozve s tím, že toto je pro ně důvod fórum opustit, bude to na zamyšlenou. Prozatím si ale myslím, že je to minimálně nerozhodně (oni jako vždy ti, kteří nemají problém, se neozývají). Je tak trochu specialitou tohoto fóra, že se jakékoli změny vůbec s publikem řeší. Osobně jsem na několika dalších fórech, a že by se někdy někdo ptal co by tam lidé chtěli, nebo x měsíční snahu smazali jen proto, že se to někomu nelíbí, to jsem upřímně ještě nezažil. Ale zpět k tématu...
TOP články mají svůj důvod, já pevně věřím, že drtivá většina lidí s tím nemá problém, ono koneckonců jde o jedno posunutí stránky a je po problému. A vzhledem k tomu, jak rozsáhlá úvodní stránka fóra je, je místo zabrané TOP články myslím zanedbatelné.
Chvíli to necháme běžet. To prosím přijměte jako fakt. Alternativní řešení se vymýšlí, ba dokonce už by jedno bylo, ale je to na úkor toho, co bylo původně s nějakým cílem zamýšleno. Takže uvidíme časem, zda bude důvod to přehodnotit.
Dělat někomu něco na truc samozřejmě nikdo nechce, ale zavděčit se x tisícům registrovaných uživatelů je prostě nemožné a co člověk, to názor.
Bohužel nemůže být brát v potaz jen názor toho, kdo je nejvíc slyšet. Pokud by se udělalo např. hlasování a vyjádřili by se v něm všichni, nebo alespoň většina pravidelných návštěvníků, byl by to pádný důvod k rozhodnutí. Rozhodovat se ale jen na základě několika stížností zkrátka nemůžeme, to doufám lze pochopit.