petr311 píše:1/ v mobilní verzi se na titulní straně nezobrazují nové příspěvky?
petr311 píše:bylo by možné zobrazovat na úvodní stránce více nových příspěvků, třeba 10? Teď se zobrazuje pouze 5, přijde mi to dost málo.
elem píše:Chybi mi nove prispevky, to je muj hlavni rozcestnik
petr311 píše:pokud se vloží do jednoho vlákna více odpovědi, tak každá nová odpověď se zobrazí samostatně ve vypisu nových příspěvků, což mi přijde jako dost nešťastné řešení, protože takto se zbytečně ubírají pozice pro nové příspěvky z jiných vláken.
Gandalf píše:Nešlo by sem umístit jen jednořádkový odkaz s názvem nejnovějšího článku, aby byl člověk jedním pohledem informován o novince?
krizik1 píše:Jen mi chybí ten čtvereček na kterej jsem kliknul a zobrazili se všechny odpovědi v daném tématu, které jsem ještě nečetl. Vím, že má technická terminologie je slabá, ale snad víte o čem mluvím.
Luca_69 píše:jestli mohu prosím minimalizujte horní menu lištu je děsně vysoká a zabírá moc míst a je to zbytečné.
Luca_69 píše:Každý nový příspěvek má vlastní řádku v přehledu nových příspěvků ? to znamená že pokud 5 lidí napíše do tohoto tématu tak tam bude pět řádek s informací že toto téma má nový příspěvek ? prosím opět aby se zobrazovalo forum které má nový příspěvek jen jednou.
foky píše:Škoda, že jste nenechali ProSilver, i když třeba s negarantovanou funkčností atd.
foky píše:EDIT: Pokud upravím zprávu se smajlíky přes "rychlou úpravu", rozkódují se mi do textové podoby
EDIT2: Pokud dám v rychlé úpravě příspěvku "pokročilý editor", vrátí mě to na obrazovku "Vybrané fórum neexistuje."
medved.m píše:zatím jediná další připomínka k zobrazení posledního příspěvku:
je-li pod ním pět "Podobných témat" zase s avatary posledních přispěvatelů, "Zpět na...", "Kdo je online", domů na "Obsah fóra", patička s copyrightem,...
pak pokud ten "poslední příspěvek" má míň řádků a napsal jej někdo s košatým profilem (velký avatar, počet příspěvků, reputace, bydliště, skútr, tuning, SZ...), tak se text příspěvku ani nezobrazí (mám monitor 1080 řádků a normální? (výška 8 bodů) velikost písma)
illegal píše:Akurat nevidim tlacitko na reputaci...kde ho najdem?
Rnx píše:nešlo by linky na "posledný príspevok" a "téma" oddeliť aspoň jedným prázdnym riadkom? Na ipade a tabletoch sa na to prstom kliká blbo. Popravde už som sa sekol i s myšou. Aj miesta je tam na to habadej.
zik píše:Já bych jen prosil trochu zvýraznit ikonku , která označuje nové příspěvky. V novém designu se dost ztrácí a identifikovat v nových příspěvcích témata, která jsem nečetl, je složitější.
zik píše:Já myslím, že nejde o problém s odskokem na kotvu, TUNER píše, že skáče na konec stránky pomocí klávesy End... Tady bych ale spíš uživatelům doporučil používat právě tu ikonu s novými příspěvky, kde to skočí přesně na nový a nemusím řešit, co je na konci stránky za balast
Luca_69 píše:Ještě by mne zajímalo jaká logika nabízí "podobná témata" protože si nemohu pomoct ale zatím mne nabídka přijde poměrně nesmyslná.
Například u tohoto tématu se mi nabízí jako podobné téma "Benelli 50ccm Quattro nove X - servisní manual ".
Jaká je tedy logika hledání podobného tématu ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník