Ahoj skútříkáři,
každý z vás asi zaregistroval problémy, s nimiž se toto fórum potýkalo již delší dobu. Špatné technické zázemí v kombinaci se zastaralou platformou, na které fórum běželo, zapříčinily časté výpadky a v podstatě fórum téměř pohřbily. Osud fóra mi však stejně jako mnohým z vás nebyl lhostejný a proto jsem se rozhodl situaci řešit.
Koncem roku jsem se domluvil s bývalým administrátorem fóra na jeho převodu. Ten souhlasil a po překonání dalších větších či menších problémů se zdá se je to nejhorší za námi.
Největším problémem byl převod staré databáze všech příspěvků a témat na novou platformu. Nakonec se mi podařilo přenést všechny příspěvky i témata bez ztráty byť jen jediného z nich. Stejně tak byli převedeni všichni registrovaní uživatelé - pokud by měl kdokoli z vás problémy s přihlášením, neváhejte mě kontaktovat na admin@skutrforum.cz.
A co nás čeká do budoucna? Převod fóra a stabilizace zázemí je pouhým začátkem. Toto fórum by se mělo již brzy stát členem unikátního projektu v rámci ČR, zaměřeného jak jinak než na svět skútrů. Já i ostatní partneři tohoto projektu máme jasné cíle, což je jistou zárukou toho, že se o fórum bude někdo starat a nebude se opakovat situace z minulých týdnů.
Tímto bych také rád apeloval na všechny zkušené členy fóra, zejména moderátory, aby se mi - pokud mají zájem v moderování pokračovat, nebo se někdo chce novým moderátorem stát - ozvali na výše uvedený e-mail. Odměna je jistá!
Ikdyž jsem si dával záležet a strávil u převodu fóra několik dnů a nocí v kuse, jistě se objeví nějaké chybičky. Proto bych vás chtěl poprosit o shovívavost. Narazíte-li na jakékoli chybové hlášení nebo nefunkční stránku, pošlete mi e-mail s popisem situace a okamžitě se to začne řešit.
Jsme na začátku. Chybí chat, galerie... Vše se bude postupně přidávat a stejně tak čekám na vaše podněty a nápady, co byste na fóru chtěli mít. Pevně věřím, že už to tu bude lepší a lepší.
Bez vaší přízně by toto fórum nikdy tak dlouho nepřežilo, a za to vám všem patří velký dík!
Ryan, nový administrátor skutrforum.cz