od Pavel » 12 dub 2011, 15:51
Tak jsem myslel že se do toho vkládat nebudu, ale budu muset říct i svůj názor a opět se opakovat!
Pánové, sleduji co se tu děje od počátku, sleduji to vlastně od počátku prvního fóra, které bylo na AB stránkách a které dopadlo jak dopadlo. Můžu jen říct že jsem za to dnes vděčný, protože co se tady děje je fakt hnus.
Je mi jasný že spousta uživatelů sem chodí aby si pokecali s kamarády a o problémech se skútry, ale je zde okolo 5500 registrovaných lidí a remcajících jen hrstka. Jedna věc je že se někomu nezamlouvá design protože je to tak hrozný že by grafik blil atd. , od těchto lidí bych chtěl vidět jen setinu jejich grafické práce, která by se alespoň zlomkem vyrovnala práci této. Ta druhá sorta lidí je v pohodě, buď je jim to jedno, nebo se jim grafika líbí. Jedno je ale jasné, nikomu se nezavděčíš a to pravidlo platí ještě víc pokud pro lidi děláš něco zadarmo, to tě vždycky potěší.
Jasnou soudržnost bych čekal od moderátorů, kluci, tohle by jste měli řešit hlavně mezi sebou a být nestranní.
Je mi to fakt líto že se po několika měsíční práci design fóra nelíbí několika lidem. Já osobně jsem rád, že fórum dostalo jiný kabátek a hlavně za to že funguje jak funguje. Největší potíží na fóru jsou totiž funkce, které se musejí neustále opravovat a ani já a pochybuji (pokud zde není programátor) že ani vy nemáte ponětí co to je za práci.
Před chvílí jsem mluvil s Ryanem, a i proto ačkoliv to od jisté doby nedělám, jsem se rozhodl napsat tento příspěvek. Vaše úsilí totiž dohání od samého počátku tyto lidi do krajní meze a to je přenechat fórum k opatrování nikomu jinému, někomu koho to bude bavit natolik že se v tom bude neustále vrtat, vylepšovat a upgradovat a vůbec mu nebude vadit že mu ostatní budou jeho práci hanit!.
Fórum je tady totiž od toho, aby se zde skútříkáři, nebo potencionální skútříkáři dozvěděli něco o svých strojích, o technice a problémech, o srazech a vyjížďkách, o novinkách a další různé problematice. Není to prostě Facebook a není to žádná diplomová práce designéra na které si má někdo udělat titul, je to pouze snaha o zlepšení jednoho nemalého fóra, kam se lidi vracejí pro dobrou radu jak zabít čas, nebo vylepšit skútra.
Radím proto Ryanovi ať udělá své poslední rozhodnutí nejlépe jak může, a toto téma zavře a přesune do koše a ponechá pouze řešení technických problémů. Jestli se v budoucnu rozhodne udělat jiné barevné variace a spustí na hlavní stránce třeba vodopád bych nechal jako překvapení pro ty co fórum využívají.
Děkuji všem zůčastněným za jejich názory a prosím moderátory aby toto téma zamknuli a po nějaké době odstranili, nově příchozí skútříkáři a lidi co tyto názory nezajímají to určitě ocení.
PS: ještě jsem tě ty draku Ryanská pořádně veřejně nepochválil, tak tě chválím a doufám že ti to trochu pozvedne náladu. Víš že na fórum nemám čas chodit každou chvíli, ale grafika je pěkně propracovaná, designově i detailně povedená, máš sem tam nějakej renonc, ale jak tě znám tak se do dořeší. Barevná variace mi vyhovuje, je sice trochu jiná než mají ostatní a standardní fóra, ale je nezapomenutelná a člověk co sem po dlouhé době vrátí ihned pozná o co jde, protože lišit se je dnes nejlepší reklama!
Díky.
Pavel
Non-stop tel.: 608313999,
A ten znáte? Jak se pojišťovák a garážová lady na skůtříku svezli?