Ahoj, chtěl bych vám představit svoje "dělo" možná si pár lidí všimlo, že jsem sem už napsal pár dotazů, tak aspoň ať vidíte, kvůli čemu jsem se ptal.
Zjistil jsem, že není úplně ideální trápit auto na krátký trasy, tak jsem si na popojíždění po dědině a na cesty do práce pořídil skútra. Původně jsem chtěl něco "cokoliv" do 10k, což jsem zjistil, že je blbost. Tak jsem navýšil limit na 20k s tím, že koupím něco značkového. Oko mi padlo na Aprilii SR co mají ve Scootlandu v Brně. Jenže jsem zjistil, že je to tak nějak menší, než jsem čekal a hlavně, přeci jen rok výroby 1996 a najeto 22 000+ km není úplná novota, že. Bratr od mojí přítelkyně prodává v motosalonu skútry SYM a nějak jsem došel k závěru, že se jedná o takový zlatý střed mezi Čínou (šmejd) a značkovým skútrem (Aprilia apod.). Takže jsem nakonec koupil SYM JetSport XR50. Je to rok 2008 s najetými 4800 km. Má motor 70 ccm, laděný výfuk, sportovní filtr a variátor. Jako detaily to má vepředu xenon a vzadu LED světla. Přijde mi, že motorka je celkem slušně udělaná, má pěkně zpracovaný difgitální displej s tachometrem, otáčkoměrem a palubním BC (ukazuje celkový nájezd, počítadlo km, hodiny) + kontrolky.
Docela mě překvapilo, že na takovou prdlavku to má pěkný odpich, jen jsem zvědav na spotřebu. Co jsem zkoušel, tak maximální rychlost (co se mi zatím povedlo) jsem vytáhl na nějakých 90 km/h tachometrově - musím zkusit s GPS, jak moc to kecá, ale předpokládám, že to bude tedy něco kolem 80 km/h.
Přikládám fotky:
Moje dvě lásky omlouvám se za tu špínu na BMW
Budu rád za vaše komentáře, názory a připomínky... rád o takových věcech diskutuju na forech (viz moje BMW, které se mnou figuruje na BMW klubech apod. ) takže se tu můžeme pobavit v podstatě o čemkoliv
Jo a až se mi ke skútru nějak vyjádříte (snad ), tak budu mít rovnou dva dotazy, ale na ty je zatím chvíli čas, děkuju