od Mr.Voza » 23 led 2014, 21:47
Tak když jsem tady narazil na tohle téma, tak se taky pochlubím - tohle je můt "tuňák" Aprilia SR50 s trochu překopaným motorem. Aktuálně je tam klika Motoforce Racing, válec Stage6 StreetRace 70ccm, vejfuk Stage6 Pro Replica, karbec DellOrto 19mm Black Edition, klapky Motoforce Racing, variátor Malossi Multivar, dlouhej řemen Hebo, Spojka Stage6 Torque control + Zvon WingCooler. Sedlám ho poslední cca 3 sezóny, za tu dobu prošel většinou těhlech úprav... když to tak po sobě čtu, tak vlastně všema úpravama - kupoval jsem ho s úplně jiným setupem
Přemejšlím, že na jaře půjde pryč. Co jsem letos přešel na silnější kubaturu, tak jsem na tuňákovi seděl asi 3x. Radši ať dělá někomu radost, než aby stál nevyužitej pod hadrem v garáži
Pak mám ještě Aprilii Leonardo 250, ale od něj ještě fotky nemám... ono po pravdě - co se týče vzhledu, tak zatím není o co stát... snad někdy vyblejsknu a přidám fotky i jeho.
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP