od Jimmy » 28 bře 2010, 10:30
Když nepočítám hřebík v pneumatice, tak jsem měl jedinou závadu. Kolem 2000 km jsem si všiml, že mě občas tachometr ukazuje nulovou rychlost. Zajel jsem s tím do servisu a tam mě prostříkli jediný spoj mezi čidlem na kole a tachometrem co tam je kontaktolem, obalili to izolací a bylo spraveno. Byl tam špatný kontakt. Dále jsem při montáži bočního stojanu (BTW doporučuji) zjistil, že mám ulomenou část plastu úplně zespodu před motorem. Netuším kde jsem to ulomil a protože je to vidět až když si člověk lehne na zem tak netuším zda to náhodou nechybělo už když to bylo nové. Na funkci to ale nemá žádný vliv. Jinak závady funkční závady žádné a když jsem to po měsíci a půl stání v zimě startoval, tak to chytlo na první pokus. Nestartuje mě to pokaždé na první otočení kliky, ale vždy to zatím nastartovalo do 2s.
Spotřebu mám teď v zimě větší cca 3l/100km. V létě když je teplo, tak jezdím po městě za 2,8l/100km, mimo město za 2,5l/100km, při zajíždění jsem se dokonce dostal i pod 2l/100km. Pokud máš při zajíždění spotřebu 3l/100km, tak to buď IMHO moc honíš nebo jezdíš jen krátké trasy.
Zontes 310M
, dříve Runner 50 Purejet, Runner ST200