Pravidla fóra
Téma v této rubice může založit každý, kdo vlastní nějak (více či méně) upravený skútr. Nezáleží jestli motorově nebo opticky. Důležité je, aby se skútr nějak odlišoval od ostatních.
Založené téma musí obsahovat alespoň základní popis vašeho skútru a provedených úprav a minimálně jednu fotografii.
Autoři témat, která nebudou vyhovovat pravidlům, budou upozorněni přes PM, a po určitém čase bez jeho úpravy/doplnění bude téma smazáno!
[quote=Marios]Eispe vypadá moc pěkně B)[/quote]
Děkuji, krásně se to poslouchá..... Ještě že je "vosa" v garáži a nic neslyší, mohlo by jí to stoupnout do hlavy
[quote=Gullwing]No jsou tací co Fispeho xicht znají! A i jeho Vosu. Ale mě se nezdálo, že by to znělo jako vosa. Dyť to už je skoro dospělej čmelák.[/quote]
Děkuji za podporu, příležitostně oplatím
Musel jsem mazla odzimovat,protože ježura dovez vyhřejvané hefty,dálkovej start s alarmem,včetně bučních tašek,opěrky na kufr a brzdové světlo.Já byl asi hodnej :p Tak jsem to namontoval,udělal fotky a šup pod potah do garáže.
Já tam dal tenhle http://www.autio.cz/index.php?page=kata ... &kod=cm600 ale raději si kup s laditelnou citlivostí,ať ti to neřve při kaýdém kýchnutí chodce.Já to musel zabalit do pěnového pouzdra,abych to uved do použitelného stavu.