tady je můj burčák. rv 05, dovoz z usa - po položení ve státech následně vydražení v aukci předch. majitelem, který ho po dovezení v kontejneru spravoval (prý pro sebe), ale teď ho prodával, protože staví a neměl na ježdění čas. podle mě burčáka ve státech někdo trochu nakouřil zezadu, protože je popraskanej podsedačkový plast a trochu držák značky. jinak "prý" byl jen odřený a je nalakovaný. ještě je lízlej vejfuk, ale asi dám stejně laďák, tak to neřeším. najeto podle předch. majitele i počítadla cca 1000 mil, čerstvě po výměně oleje (ukazoval mi prázdný flašky
motoricky jde nádherně, jen brzdy pořád trochu skřípou a u přední mi přijde, že drhnou destičky. ale jinak (snad) origo původní pneu, možná vyšší plexi - nevím, jestli se jako origo dávalo vysoké givi, spíš ne. takže kdo ví, jak bylo nakonec bouraný a co vše má za sebou, ale nevybruje ani při vysokých rychlostech, tak snad nic vážnýho a doufám, že bude pár let mým věrným společníkem, co mě vypeklo předchozí xjr-ko. v současné době najeto cca 1600 mil - nevíte někdo, jestli lze přepnout počítadlo na km? ne, že by mě to nějak iritovalo, ale už pro kontrolu spotřeby atp. je to lepší..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.