Děkuji za reakce, konečně vidím, že jste živí lidé a ne jen čísla ve statistikách topicu
Tak já souhlasím rozhodně s oběma
Skutra jsem získal zadarmo, takové kobyle jsem tedy na zuby nekoukal, že je to Peugeot jsem zjistil až na googlu
a kupovat to tak se samozřejmě rozhlizim lépe a nekoupím exemplář bez ND o několika kouscích v republice. Na druhou stranu to z něj dělá exkluzivní záležitost
Dolamane plasty a již nepůvodní barva a opravy laku štětcem a hameritem z něj opravdu veterána neudělají, takže tím sám pro sebe omlouvám že jsem ho počmáral. Moje vizualizace je čistě pubertální vyjádření, které mě ani jako otce dvou dětí stále nepouští
... Jde fakt jen o styling.
A protože se mi to líbí tak to opravdu účel plní
Takže suma sumárum náklady jsou 135 korun krát tři za černou, šedou a bílou, 149 za lak, 200 za převodovej olej dozadu. 50 za maskovací pásku, 270 staly ty pruhy na ráfky i s poštou. Kůži na sedačku mám ze žíněnky, kterou jsem před lety vytáhl z kontejneru za děcákem v Horní Planý
Ještě koupím brzdovku a brzdový destičky (nebo hádám spíš podobný a upravím flexou), žárovku dopředu co jí prdlo vlákno..
Očekávaná cena výbrusu na 56mm plus nikasil 3200, origo (resp Španělsko) píst s kroužky a čepem 1600.
Dozadu lozisko za 2 kila kdyby bylo švédský
Čili utraceno zatím 1000 Kč, plánované investice 5.
Ovšem hodin jsem tím zabil už požehnaně
kdybych nečekal na ten nikasil tak bych to nedělal. To že piješ kafe, čumíš na to, no tak to mezitím rozeberu, umeju, vosmirgluju, u toho piju to kafe a mám z toho radost no
Můj slovník jistě mnohdy zvedá lidem obočí, rád plaším lidi a vytrhávám je z komfortních zón.
... Nevím úplně jak to tu chodí, rád prezentuji dílo už jak vzniká, jednak včasné připomínky občas leccos zachrání a druhak je aspoň pěkně vidět, co a jak.
Jako třeba tady je pěkně vidět, že nejsem úplně čalounice
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.