wolfik píše:Tak to máš pravdu To víš ,oni asi místní rejpalové neumí číst a zapomínají ,že téma jsou 50 ccm a ne 500ccm a více
nn na to nenarazim ... taky mam 50-ku a dokonce taky cinu ! :-O
ne kazdy ma noty na 5-stovku !
wolfik píše:Tak to máš pravdu To víš ,oni asi místní rejpalové neumí číst a zapomínají ,že téma jsou 50 ccm a ne 500ccm a více
wolfik píše:Lepší závody s traktorem ,než mít něco silnějšího a válet se po silnici ,nebo na pitevně Jinak ,až budu něco řešit s laděním motoru "tuning" tak se rád na tebe obrátím ,jistě máš spousty zkušenostípetridas píše:myslim ze muzete skusit zavody z traktorem a nemusite byt uplne bez sance!můžu vědět kolik ti je let mladíkuohka píše::D No, jo, mládí nevybouřené........ Však hoši na vše časem přijdete sami.
stelerp píše:70km/h to pojede možná z kopce Dal jsem taky 70ccm kit + vario a nelituju. O rychlost mi od začátku nešlo. Šlo mi o to, skůtřik trochu oživit v tahu, což se naprosto povedlo a už se nebojím jezdit po městě, protože těch 50km/h udělám vždycky (nemluvím o maximálce) a auta mně nemusejí předjíždět. Předtím se přehoupnout přes 50km/h povedlo občasně s dobrým větrem v zádech, nebo s kamionem před sebou. Tímto to vidím i jako prostředek zvýšení mé bezpečnosti. Další věc, co mně potěšila, bylo i snížení spotřeby. Předtím jsem jezdil skoro s plynem na doraz, a teď mi po městě stačí tak půl plynu. Takže pokud někdo čeká větší rychlost, tak o tom to není, to musím dát některým za pravdu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník