Kluby a spolky ze severní moravy.
27 říj 2013, 11:12
Amaize,Dukon se zde ptal,jesti někdo nepojede ven.Tak jsem jenom slušně napsal

že bych jel ale mužu jenom odpo

Tak v tom nevidím nic špatného!A kdyby jsi tady četl pořádně,já už jsem tady několikrát napsal

že jsem na marodce

a že mám vycházky až odpo

Tak asi tak,že nemůžu jezdit dopoledne
27 říj 2013, 11:25
tos mi taky mohl poslat v sz , ale uhod verejne ja sem zvykly

,jo to mi veslo v zapomeni ze mas nemocenskou nedelam si poznamky u kazdeho clena fora,no tak se rychle uzdrav my jezdime rano nebo cely den jinak nic ve zlem,nebylo to psano proti tobe

nebo se pridej k nám odpoledne
27 říj 2013, 15:06
Já můžu CELÝ DEN

Dostal jsem opušťák
27 říj 2013, 17:01
Zdar panove.Jestli zitra vyjde počasi, tak se se ženou zučestnime vyletu.Budem v 10:00 na te benzine v ostrave.Zatim zdar.
27 říj 2013, 18:39
sraz je u pumpy v Bohumíně o Ostravě nic nevím
27 říj 2013, 20:04
No jo,tak v bohumině.
Necituj poslední příspěvek viz. pravidla o citaci. Díky Kyblos.
Naposledy upravil
KYBLOS dne 27 říj 2013, 20:07, celkově upraveno 1
Důvod: Citace posledního příspěvku
27 říj 2013, 22:11
Nedá si pokoj a nedá
27 říj 2013, 22:47
Chlapci, vy mu to snad děláte naschvál. Citujete zbytečně příspěvky, zakládáte zbytečně dva příspěvky pod sebe. Vy snad ani nevíte, co to dá práce to všechno editovat. Zamyslete se prosím nad sebou ať s tím pán moderátor nemá tolik práce.
Děkuji za všechny svědomité..
31 říj 2013, 23:01
takže příští sešlost uděláme u Frýdku Místku v Restauraci Bašťanka a to ve středu 6. nebo čtvrtek 7. zase od 15:30 , je jasné , že odjezd už bude za tmy , tak jen pokecáme a bez vyjížďky , to necháme zas na jaro , jinak kdo nepřijede na skůtru , ale plechovkou tak jej neodsoudíme , je vítán
tak se vyjádřete do pondělí co Vám víc sedí jeslti středa nebo čtvrtek
Bašťanka - www a mapka
tohoto podniku
01 lis 2013, 08:06
Středa je lepší,ale i čtvrtek jde.Záleží na ostatních
01 lis 2013, 15:41
je mi to jedno , spíš záleží na počasí
01 lis 2013, 20:19
Taky jsem spíš pro středu.
01 lis 2013, 22:48
Rorejda píše:Chlapci, vy mu to snad děláte naschvál. Citujete zbytečně příspěvky, zakládáte zbytečně dva příspěvky pod sebe. Vy snad ani nevíte, co to dá práce to všechno editovat. Zamyslete se prosím nad sebou ať s tím pán moderátor nemá tolik práce.
Děkuji za všechny svědomité..
Kurňa, že se těm Pražákům do toho pořád rýpe, ale koukám, že i Morava mu nedá spát

Tak to budeme muset zorganizovat nějakou defenestraci
Srdečně vás zdravím na Moravu a těším se na brzké setkání.
03 lis 2013, 11:19
Dándí to jsem zvědav kdy se ukážeš na Moravě.Co ty fotečky Tmaxe cos slíbil-myslím zadní gumu.
05 lis 2013, 20:04
z důvodu malého obsazení středy a nedobrého počasí , jsme se rozhodli tu naši skůtr sešlost přesunout na pátek 8.11. k Frýdku Místku v Restauraci Bašťanka a to od 15:30 , je jasné , že odjezd už bude za tmy , tak jen pokecáme a bez vyjížďky , to necháme zas na jaro , jinak kdo nepřijede na skůtru , ale plechovkou tak jej neodsoudíme , je vítán