Rubelli z ktere casti ostravy jsi?? Ta ja to projizdim kazde rano do prace a budu si muset koupit skrabku na led plexi musim mit nahore jinak nic nevidim a z nosu mi jdou spagaty az na zadni kolo
Toš Pitbulle, prej máš dneska narozky mi to tu hlásí.. tak jestli jsi nekecal, tak ti přeji všechno nejlepší a jinak další pohodové kilometry na tom zeleném..jak mu to říkáš.. jo žabím hněvu..
jo jinak kluci, se zabartem jsme se kdysi bavili, že bychom mohli udělat nějakou párty někdě u bowlingu a pak se zajít lehce něčeho napít tak pojďme vymyslet nějaký termín, který by vyhovoval všem a nový člen tady z ostravska je taky zván
ex: Piaggio Skipper 125 4T AC žlutý, *31.05.2002, +13.10.2011 (sestřelila mě ženská).. najeto 17888 km tel.: 732 279 579
Co se stalo lidi trochu se ochladilo a hned to tu na foru nejak pohaslo??? Ja koupil nejake zimni doplnky na sebe a jezdim kazdy den celkem pohoda zatim neni snih tak to jde
A já se taky omlouvám, ale měl jsem teď nehoráznej schon na škole, tak jsem si taky myslel, že se pos.. a navíc bych už tu stejně neměl psát, když jezdím jen na kole a na tom taky nejezdím, bo je mi zima a nkonec přijedu pak spocenej, to je tež kombinace
ex: Piaggio Skipper 125 4T AC žlutý, *31.05.2002, +13.10.2011 (sestřelila mě ženská).. najeto 17888 km tel.: 732 279 579
No chlapci ted jezdit v tom větru bych se aji bal že mě to někde zfoukne .To já jezdím v košilce ve svém novem starem autě a když už mi je zima.Tak si zapnu vyhřivaní sedaček a je mi taky jako kdybych se posr.... .až budou divočáci vědět jaké směny budou v přištím roce tak by jsme se domluvili na nějakem termínu a pokecali by jsme někde u čajíčku Jo a jinak Divočáci chystaj na přiští rok zase vyjezd na 3-4dny v červnu na jižní moravu,kdo by měl zájem tak pouvažujte a pojedte snámi.
Tak ja dneska peknych 50km po ostrave. Skutra jsem zadneho ale nepotkal ale nakoupil aspon darky atd. No trosku sice foukalo ale jinak to byla pohodicka
PITBULL píše:Tak ja dneska peknych 50km po ostrave. Skutra jsem zadneho ale nepotkal ale nakoupil aspon darky atd. No trosku sice foukalo ale jinak to byla pohodicka
Tak bylo to hodne zajimave porad nohy na zemi ale dojel jsem v poho. Takze ted potesim zabarta (indianskou babicku) a skutr jde na chvili spinkat dokud nezmizne snich