Zdravím Vás přátelé,
hlásím se, jako nově přibyvší do klubu.
V neděli 8.5.2016 jsem si s velkou radostí přivezl domů svého prvního Buráka
Suzuki Burgman 400, rv 2000.
Koupený je od človíčka z Hrabůvky, který má zřejmě něco málo najeto na různých motorkách.
Cena byla na ten rok a stav celkem v klidu. Sice na 16 let starý prskolet a ještě přivezený z Itošky mi avizovaných 34tis moc nesedí, ale co už.
Podle faktury tam byl předloni dělaný motor, volnoběžka, zbývá tedy dořešit předek a přezout.
Trošku mě zlobí střelba do výfuku, čas od času se ozývající při spuštění směrovky, ale to přisuzuju svépomocně umístěné baterii v podsedadlovém prostoru. Odůvodněno tím, že původní majitel tak řešil svou neochotu zainvestovat do gelovky....no co už.
Dnes jsem se byl domluvit v servise v Zábřehu na servisu a v pondělí to tam vezu.
Snad bude vše do soboty hotovo a společně se svým drahým baťůžkem se budeme moci zúčastnit vyjížďky na Štíty.
Malinko si budu muset zvyknout na posez. Měřím 190 a jsou chvíle, kdy si musím poposedávat, abych se z pohodlí sedla mohl trošku uvolnit.
Nepočítám se mezi úplně buchty, jsem aktivně cvičící, věnuji se zdravotnímu cvičení a již několik let provozuji studio na Hornické poliklinice, ale zadek mě po dnešní projížďce ujišťuje, že budu muset tyhle partie otužovat více
Tož tak.
Užívejte radosti z jízdy ve stopě ve zdraví a radosti a já se budu těšit na setkání se všemi, kteří mají otevřené srdce a pohodu v žilách.
RS