od kovařik » 19 čer 2013, 21:50
Ahoj Péťo, já nepracuji tak často jak píšeš. Oparvdu pracuji tři dny a tři dny mám volno a mám takový nepřetržitý ciklus. K tomu chodím každé úterý na badminton (teda pokud nejsem v práci na noční), mezitím volejbal, trošku tennis, kolo,rybaření, musím se taky věnovat své přítelkyni, a mám spoustu kamarádů, takže to mám docela nabito. Volna mám dostatek a určitě nejsem kluk, na kterého se nedá spolehnout.
A teď k víkendu.
V pátek jdu na 11.00 na svatbu, je to motorkářská svatba u nás ve Starém Bohumíně v kostele. Sice nevím kolik tam bude motorek, protože je pátek a hodně kluků pracuje. Nejsem pozvaný na oslavu, ale je to můj dobrý kolega a určitě mu půjdu popřád.
V sobotu musím na přesčas na ranní směnu jen do 14.00. Nevím jak to bude odpoledne , ale k večeru musím jet hlídat psa k mé přítelkini, protože její rodiče jdou někde na lepší a přítelkyně je v práci. Taky mě to sere, ale ten pes je naučený nebýt sám a tak, už to chodí.
V neděli mi řekla má polovička, že by chtěla někde zajet a chtěla by být semnou. Já bych to viděl tak .Výlet na kole do Petřkovic a spojit to hned s tennisem s kolegou s kterým hraju a je z Petřkovic. Pak si sednu s kamarádama na pivko do Sněhoty (hospůdka v Petřkovicích).
Pak mám tři dny noční a po těchto třech dnech, ve čtvrtek jedu do Brna k lékaři, je to na celý den a v Pátek nebo v sobotu mám zatím volno, takže když napíšeš, ano pojedem v pátek odpoledne nebo v sobotu, tak si to pamatuji a jsem volný.
Kdyby se něco změnilo, tak ti určitě zavolám, ale zatím to je opravdu jak píši. Nemám důvod lhát a vymlouvat se! Chci se jet stebou projet.
Bylo by dobré si to nějak naplánovat.
Snad se nebudeš zlobit a pochopíš mě.
Číslo na tebe mám a určitě ti budu, třeba ohledně pátku volat.
Děkuji, ahoj Martin