od jakattara » 23 bře 2011, 19:16
K tomuto názoru se přikláním i já. Ale sám jsem udělal úplně stejnou věc, jen jsem nekoupil new china, ale jetý taiwan. Zatím jsem spokojen, až na jeden zádrhel, který vyřešila výměna čerpací stanice (jezdil jsem jen na Shell u Tesca v Porubě a bral V-Power Raicing - sice to jelo o poznání lépe, ale bohužel - měl jsem rituální pauzu a to po ujetí +/- 40km v kuse, kdy mi začlo strácet tah a pak kikslo. Po pár minutách to chytlo a pak to dělalo co 5km) jsem spokojen. Ale zatím mám najeto cca 7tis., ale najedu nějakých 20tis? Jeden kluk mi napsal, že najezdil - jen s výměnou filtru, válečku, oleje... 20tis. pak problém s válcem, investoval do 8O-tky a nalítal dalších 10tis. A pak Agilitu prodal....
Pak jsem osobně mluvil s jedním, co bydlí v Hlučíně, je tomu 2 roky a v té době měl najeto 15tis. za 3 roky, jediná jeho závada byla prasklé lanko náhonu tachometru a to stejně jako mě při 5 tis.km a tak samo jen s výměnou válečků, filtrů, vodítek, oleje..... To by se mi líbilo, ale třeba měli tito kluci štěstí. Zase mě ten skutr stál opravdu pár peněz a to jsem ho kupoval ještě s půl roční zárukou ....
Kymco
Agility 50 MMC - Nimbus 2000 CBR XX:) ,Kymco
Downtown 300i -
www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40432 ,www.kymco-club.cz
Agilitka -
27 320km, mnou
26 220kmDowntown -
12 300km, mnou
12 300kmHonda CTX700D -
2 200km, mnou
2 200km