LadasM-No náhodou tu cestičku znám z Drahan do Plumlova,je to hezký koberec a fajn zatáčky,proto se nedivím že se to tam motorkářema jen hemžilo.2x jsem si jí sjel když jsem jel na návštěvu ke kamarádovi do Brna a pak z Brna
ntr23-Na příště se domluvit můžem pokud čas a podmínky dovolí a počasí připraví
ntr23 píše:No letos nevím co počasí ještě dá, ale příště navrhuji se domluvit a někam společně zajedem, co?
Dnes mě sluníčko vytáhlo ven a tak jsem si dal Svobodné Heřmanice zatopený lom-Šifr.Supr den,jen při návratu se malinko ochladilo,ale i přesto hodnotím kladně
Příště zkus napsat před výjezdem. Dal jsem si toto téma do sledovaných, takže když tu někdo napíše přijde mi mail. A třeba se přidám. Alespoň je to větší šance zjistit, že někdo někam jede.
Tak zítra o5 výjezd,jsme dva.Jede se Valmez,Vsetín,Vel.Karlovice,Bumbálka možná Turzovka a zpět kolem Ostravice,Kunčice,Frenštát a domů.Odjezd asi v 11h.Sraz na domluvě..
DVA bylo myšleno já a ty,ale nicméně se to vydařilo a počasí bylo nádherné.Spousta motorkářů,teplo,nádhera.Byl jsem až na Turzovce a pak přes Šanci zpět. Okraj SK cesty nic moc,ale jinak vše ok. Tak snad to příště vyjde..
Ahoj ve spolek,dneska necelých 100km při krásných 6st. Zítra nanovo asi směr Bystřička,dle počasí foxmaldrr - Pokud chceš můžeš se přidat,každý nadšenec je vítán
Ano, byl jsem loni. Z Rožnova se jelo přes Bystřičku do Vsetína, Huslenky, Kohútka, Karolinka, Velké Karlovice a zpět. Večer pak bylo v Rožnově nějaké opékání masa.