To PBM2 - Zdravím tě a předem jen napíšu, že po celou dobu jezdím s thaiwanskou značkou.
Já osobně se přikláním k názoru
satanachit -
...Ale proboha, když si kupuju takový šicí stroj, je jasné, že nechci závodit. Většina si jej koupí na přibližování ve městě či v blízkém okolí, a my co bychom i rádi měli něco silnějšího, pohodlnějšího atd., ale potřebujeme prostředky na důležitější věci a radši je taky obětujeme pro rodinu... ,
každopádně taky kupuji china věci a musím přiznat (že buď to jsem na věci opatrný, nebo jsem měl zrovna štěstí) na dobré kusy - zatím vše funguje.
Teď k věci BT - nemyslím, si, že by to _Tom_ psal zle a že to co jsi popsal v posledních větách tvého přizpěvku myslel jako že "já mám na vrch" ale jsou to jeho ukušenosti a i já po této BT koukal a na
www.motorkari.cz jsem o ní našel tolik zkušeností přávě nás normál lidí, že jsem, se rozhodl pár korunek přidat a pořídil něco osvědčeného. Ale taky musím přiznat - našel jsem tam i názory: "Mám ji nějakou dobu, při komunikaci mi občas něco trošičku zachraptí, ale za tu cenu - perfekt." Takže je to o štěstí. I ty značkový BT komunikátor se mi může pokazit a to stejně jako ta china, jen možná procentuélně to je naopak. Nevím.
. Každopádně ani to nebývá pravidlem.
Jsem obyčejný člověk, když si chci něco pořídit, musím se sakra uskromnit, kolikrát se i něčeho vzdát, ale přiznávám, dnes bych se koupi chinské značky nebál. Sice né všech, ale ta výroba je si myslím již jinde.
PS - Ale kymco žádná srágora není. Jsem v klubu této značky a je nás tam více, kterým 4T s origo válcem 50ccm skutr jezdí 65-70km/h. a kopečky s báglem zvládáme klidně i těch 45-50km/h. - Ale to jen pro zabarta a PITBULL ze staré známosti